BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEylemci aktivistlere hapis cezası----

Eylemci aktivistlere hapis cezası

Eylemci aktivistlere hapis cezası
25 Kasım 2022 - 07:12 www.finansgundem.com

İki çevre aktivisti, Londra'da bir müzede bulunan van Gogh'a ait "Çiçek Açan Şeftali" tablosuna zarar verdiği için 21 gün hapis cezası aldı.

24 yaşındaki Emily Brocklebank ve 22 yaşındaki Louis McKechnie, eylül ayında Londra'daki Courtauld müzesine girdiklerinde Vincent van Gogh'un 'Çiçek Açan Şeftali' tablosunun çerçevesine kendilerini yapıştırmıştı.

Bölge Yargıcı Neeta Minhas, van Gogh'un 'Çiçek Açan Şeftali' tablosunu çevreleyen 18. yüzyıldan kalma çerçevenin, kalıcı zarar gördüğünü açıkladı.

Brocklebank ve McKechnie, salı günü açıklanan kararla 21 gün hapis cezası aldı.

Savcı Francesca Cociani, mahkemede "Geride büyük miktarda yapıştırıcı kalmış ve çerçevenin yaldızlarına sızmış solvent alanları vardı. Ayrıca çerçevenin bazı kısımları düşmüştü" dedi.

Çerçeveye 2 bin 426 dolar değerinde hasara neden olduğu için, Brocklebank'a 21 gün hapis cezası verildi, altı ay ertelendi ve elektronik monitör takması gereken altı haftalık sokağa çıkma yasağı verildi.

İngiltere Premier Lig'de Everton ile Newcastle United arasında oynanan bir maç sırasında kendisini kale direğine kabloyla bağladığı için altı haftalık hapis cezasını çekmekte olan McKechnie'nin cezası 3 hafta daha uzadı.

İklim aktivistlerinin yeni hedefi dinozor sergisi oldu

 

Monet’in milyonluk tablosuna patates püresi fırlattılar

 


 

Avusturya'da iklim aktivistlerinin hedefi Klimt'in tablosu oldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)