BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEyfel Kulesi yeniden kapatıldı----

Eyfel Kulesi yeniden kapatıldı

Eyfel Kulesi yeniden kapatıldı
17 Kasım 2015 - 23:00 www.finansgundem.com

Paris'teki terör saldırılarının ardından kapatılması sonrası dün tekrar ziyarete açılan Eyfel Kulesi, güvenlik gerekçesiyle bugün yeniden kapatıldı

Paris Belediyesi'nden Fransız basınına yapılan açıklamada Eyfel Kulesi'nin güvenlik gerekçesiyle yeniden ziyarete kapatıldığı bildirildi. Eyfel Kulesi çalışanlarının üye olduğu sendika yetkilileri anıt ve çevresinde yeterli güvenlik koşullarının sağlanmadığını açıklamıştı.

Terör saldırıları sonrası kulenin ışıkları karartılmış, dün ziyarete açılmasının ardından da Fransa bayrağının beyaz, kırmızı ve mavi renkleriyle ışıklandırılmıştı. Dünyanın en çok turist çeken şehri Paris'te, Eyfel Kulesi'ni günlük ortalama 15 bin bin kişi ziyaret ediyor.

Paris'i 13 Kasım'da kana bulayan ve terör örgütü IŞİD tarafından üstlenilen saldırılarda en az 129 kişi hayatını kaybetmiş, 352 kişi yaralanmıştı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)