BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkEximbank'tan değişiklik----

Eximbank'tan değişiklik

Eximbank'tan değişiklik
18 Eylül 2013 - 10:00 www.finansgundem.com

Türk Eximbank, ihracatçıya sağladığı kısa vadeli kredilerin etkin kullanılması için bazı değişikliklere gitti

Türk Eximbank, ihracatçıya sağladığı kısa vadeli kredilerin etkin kullanılması için bazı değişikliklere gitti.
Türk Eximbank'dan konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"Son dönemde, finansal piyasalardaki dalgalanmalara paralel olarak, reel sektörün ihracata yönelik finansman ihtiyaçlarını karşılamak üzere Bankamız kredilerine olan taleplerinde yoğunluk yaşanmaktadır. Bu nedenle, taleplerin daha hızlı ve zamanında  karşılanabilmesini teminen, ayrıca Bankamız kaynaklarının etkin kullanımını sağlamak amacıyla, 18.09.2013 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere aşağıda belirtilen düzenlemeler yapılmıştır.
Bu çerçevede  360 gün vade tek taksit, 540 gün vade tek taksit ve 540 gün vade üç taksit kredi kullandırım seçenekleri  Sevk Öncesi İhracat Kredileri, Serbest Bölgeler İhracat Kredileri, KKTC Sevk Öncesi İhracat Kredisi, İhracata Hazırlık Kredileri, Yurt Dışı Fuar Katılım Kredisi, Uluslararası Nakliyat Pazarlama Kredisi ve Turizm Kredisi programlarından kaldırılmıştır.
KOBİ İhracata Hazırlık Kredisinde ise, 360 gün vade tek taksit ve 540 gün vade tek taksit seçenekleri kaldırılmış olup, halen uygulanan 360 gün vade iki taksit ve 540 gün vade üç taksit imkanının sürdürülmesine devam edilecektir."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)