BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporEto'o'nun yeni adresi belli oldu----

Eto'o'nun yeni adresi belli oldu

Eto'o'nun yeni adresi belli oldu
30 Ocak 2018 - 20:03 www.finansgundem.com

Atiker Konyaspor, 1 yılı opsiyonlu olmak üzere Samuel Eto'o'ya 2.5 yıllık imza attırdı. Bu transfer için Antalyaspor'a bonservis bedeli ödenmeyecek. Yıldız futbolcu yarın takıma katılacak

Konyaspor,  Antalyaspor'da forma giyen Kamerunlu futbolcu Samuel Eto'o ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2.5 yıllığına anlaştı.

Ara trasfer döneminde Kardemir Karabükspor'dan Yatabare, Beşiktaş'tan Orkan Çınar ve Göztepe'den Adis Jahovic'i renklerine bağlayan Atiker Konyaspor, Antalyaspor'un yıldız oyuncusu Samuel Eto'o'yu anlaşttı. 1 yıllığı opsiyonlu olmak üzere 2.5 yıllığına anlaşan Eto'o'nun bugün akşam saatlerinde özel uçakla Konya'ya geleceği ve yarın yapılacak antrenmana katılacağı örğenildi.  

Öte yandan Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı Ahmet Baydar da Kamerunlu yıldızın transferini kamuoyuna açıkladı. Baydar, "Samuel Eto'o ile görüşmelerinde mutlu sona ulaşıldı. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

ANTALYASPOR İLE SÖZLEŞMESİNİ FESHETTİ
Antalyaspor, dünyaca ünlü Kamerunlu yıldız Samuel Eto'o ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Yıldız futbolcu arkadaşlarıyla vedalaştıktan sonra kentten ayrılacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)