BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEthem Sarısülük davasında olaylar çıktı!----

Ethem Sarısülük davasında olaylar çıktı!

Ethem Sarısülük davasında olaylar çıktı!
28 Ekim 2013 - 11:58 www.finansgundem.com

Ankara’da Gezi Parkı’na destek eylemleri sırasında polis kurşunu ile öldüğü iddia edilen Ethem Sarısülük’ün ikinci duruşmasında olaylar çıktı

Ankara’da Gezi Parkı’na destek eylemleri sırasında polis kurşunu ile öldüğü iddia edilen Ethem Sarısülük’ün ikinci duruşması Ankara 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapıldı. Davaya sanık polis A.Ş katılmadı.
Avukatları A.Ş’nin ifadesinin telekonferans sistemi ile alınmasını talep etti. Dava nedeni ile adliye çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı.
Davaya destek veren çok sayıda kişi adliye önünde toplandı. CHP Milletvekilleri Aylin Nazlı Aka, Sezgin Tanrıkulu,  Veli Ağbaba ve bazı CHP’ li vekiller de davayı izlemek üzere mahkemeye geldi.
Duruşmada sanık polis A.Ş.'nin tutuklanma talebi reddedildi.
Duruşma 2 Aralık'a ertelendi.
Mahkemenin kararının açıklanmasıyla duruşma salonu bir anda karıştı. CHP İStanbul Milletvekili Müslüm Sarı, salondan bir kare fotoğrafı Twitter'da paylaştı.
MAHKEME ÖNÜNDE OLAY
Duruşma sonunda mahkeme önünde olay çıktı. Davaya destek vermek için Adliye önünde toplanan gruba polis, tazyikli su ve biber gazı ile müdahale ediyor.
Duruşma önünden bir kareyi Azuth İsmail Cömert isimli kullanıcı da Twitter'da paylaştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)