BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinEski başbakanın Türk gelinine milyonluk konak----

Eski başbakanın Türk gelinine milyonluk konak

Eski başbakanın Türk gelinine milyonluk konak
20 Ekim 2013 - 20:34 www.finansgundem.com

Tony Blair’in oğlu Euan Blair, eski devlet bakanlarından Mehmet Altınsoy’un torunu Suzanne Ashman'la evlenmişti. Çiftin oturacağı yer belli oldu

Eski Başbakan Tony Blair'in büyük oğlu Euan Blair, Türk asıllı Suzanne Ashman'la dünyaevine girmişti. Genç çift, Londra'nın merkezinde 3.6 milyon sterline 4 katlı bir konak satın aldı. Konağın 6 odası var. Euan Blair'in siyasete girmeye hazırlandığı belirtiliyor.
Tony Blair ise oğlu için aldığı evi satıyor. Euan, kent konseyinin binanın bodrumunu bir kapı ve duvarla bölmesine izin vermediği için evde oturmaktan vazgeçti. Tony Blair, üç yıl önce 1.3 milyon sterline ödediği ev için 2.3 milyon sterlin istiyor.
Suzanne Ashman, 83 yaşında ölen eski Devlet Bakanı ve Ankara eski Belediye Başkanı Mehmet Altınsoy’un kızı Sedef Altınsoy’un, 14 yıl önce boşandığı yarışcı milyoner Jonathan Ashman’dan olan kızı. Annesi Sedef Altınsoy da dünyada havaalanı ihalelerine girerek İngiltere’de iş dünyasının dikkatini üzerine çekti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)