BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinEski Amazon CEO'su Juan Carlos Garcia karısını öldürtmüş!----

Eski Amazon CEO'su Juan Carlos Garcia karısını öldürtmüş!

Eski Amazon CEO'su Juan Carlos Garcia karısını öldürtmüş!
12 Haziran 2022 - 18:12 www.finansgundem.com

Şu anda kaçak olan ve Interpol tarafından aranan Amazon Meksika'nın eski CEO'su Juan Carlos Garcia'nın, karısını öldürttüğü ortaya çıktı.

Juan Carlos Garcia'nın cinayetten sonra ülkeden kaçan tetikçisi, bu iş için eski CEO'nun ona 9 bin dolar teklif ettiğini bildirdi. Tetikçinin ifadelerine göre Garcia, eğer boşanma davasından önce karısını öldürürse kendisine 2 bin 500 dolar daha vereceğini söylemiş.

Daha önce de karısı Abril Perez Sagaon'a şiddet uyguladığı için gözaltına alınan ve şu an kaçak olan Garcia, Interpol tarafından aranıyor.

Perez, iki çocuğu ve avukatıyla birlikte trafikteyken vurularak yaşamını yitirmişti.

Garcia, cinayetten günler sonra ABD'ye geçmiş

Meksika'da yayın yapan bir gazetenin haberine göre Garcia cinayetten günler sonra Meksika'dan kaçıp San Diego sınırındaki Tijuana yakınlarındaki bir kontrol noktasından ABD'ye geçti. ABD'ye vardığında ise Mexico City belediye başkanına masum olduğunu iddia ettiği bir mektup yazdı.

Perez daha önce de Garcia'yı polise şikayet etmişti

Abril  Perez ölümünden önce Garcia'nın kendisini uyurken sopayla dövdüğünü iddia etmişti. Şikayetçi olan kadın, olayın ardından boşanma davası açımştı. Garcia ise olay nedeniyle önce gözaltına alınmış, ardından da serbest bırakılmıştı.

Perez'in akrabaları, cinayeti Garcia'nın işlettiğinden neredeyse emin. İsimsiz bir akraba konuyla ilgili "Saldırı direkt olarak Perez'e yönelikti. Perez'in de tek düşmanı kocasıydı" ifadesini kullandı.

190 ülkede aranıyor

Garcia, 2014'te Amazon'a CEO olarak atanmıştı. Ancak 3 yıl sonra ticaret grubu Elekrta'ya katılmak için görevden ayrılmıştı. Şu an kayıp olan Garcia için Interpol 190 ülkede tutuklama emri çıkardı.(Sabah)

Fransa'da kadın cinayetleri yüzde 25 arttı

Prof. Oygür: “Kadın cinayetlerinin karanlık kökleriyle mücadele edilmelidir”

Amazon hisseleri sert düştü

Amazon'dan Türkiye kararı: 100 milyon dolarlık yatırım!

Amazon, Rusya ve Belarus'tan yeni kayıtları durdurdu

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)