BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEsenler'de mangal oylaması yapılacak----

Esenler'de mangal oylaması yapılacak

Esenler'de mangal oylaması yapılacak
06 Nisan 2019 - 10:16 www.finansgundem.com

İstanbul Esenler'de 15 Temmuz Millet Bahçesi'nde mangal yapılıp yapılmasına karar vermek üzere oylama yapılacak.

Esenler Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi açılışı yapılan Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi'nde mangal yapılabiliyor. 

Oylama, 15 Temmuz Millet Bahçesi girişine konulacak bir sandıkla, 6, 7, 13 ve 14 Nisan tarihlerinde saat 10.00 - 18.00 arasında, devamecek, 18 yaşından büyük olan herkes oylamaya katılıyor.

Açıklamada yayınlanmıştırdi:

"15 Temmuz Millet Bahçesi havaların ısınması ve aramızda akınına uğradı. Ortalama hafta sonları sadece Esenler değil, çevre ilçelerden de gelen insanlarla tıklım tıklım dolan 15 Temmuz Millet Bahçesi'nin bulunduğu ilgi, ilginç bir sıkıntıyı da beraberinde getirdi. yapılmasını karşı çıkarıyor da şu anda devam eden mangal yapma uygulamasının önünde devam etmesini istiyorum. Bu konuda belediyeye yaklaşıyor talepleri değerlendiren Esenler Belediyesi de belediyecilik anlayışından hareketle, daha önce bu projenin uygulanabilmesi için uygulanmamasını istiyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)