BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEsad'dan güvenli bölge açıklaması----

Esad'dan güvenli bölge açıklaması

Esad'dan güvenli bölge açıklaması
11 Mayıs 2017 - 22:36 www.finansgundem.com

Esad, Beyaz Rusya televizyonuna güvenli bölge ilgili açıklamalarda bulundu ve istifa etmeyeceğini, görevinin başında olduğunu söyledi

Suriye lideri Beşar Esad, Beyaz Rusya televizyonuna yaptığı açıklamalarda çarpıcı ifadeler kullandı. Beşar Esad, istifa etmeyeceğini açıklarken 'yorulmadım, görevimin başındayım' ifadelerini kullandı.

GÜVENLİ BÖLGE AÇIKLAMASI

Suriye lideri, güvenli bölge planını destekleyeceklerini ancak rejim güçlerinin, İran ve Hizbullah ile birlikte bu bölgelere izinsiz girmeye çalışan güçleri vuracağını söyledi. Esad ayrıca güvenli bölgelerin oluşturulmasının bölgede rejime karşı savaşan grupların silahlarını bırakarak teslim olmaları için bir şans olduğunu savundu.

ABD'NİN OPERASYONU

Esad, ABD'nin Suriye'ye düzenlediği operasyonla ilgili olarak da "ABD Başkanı Trump'ın ülkesindeki politikacılar ve lobi gruplarına gövde gösterisi düzenlemesi olduğunu" iddia etti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)