BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErzurumlu dönerci, Atatürk'e hakaretten tutuklandı ----

Erzurumlu dönerci, Atatürk'e hakaretten tutuklandı

Erzurumlu dönerci, Atatürk'e hakaretten tutuklandı
11 Kasım 2023 - 13:16 www.finansgundem.com

Erzurumlu ünlü dönerci ve sosyal medya fenomeni, Atatürk'e hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınmıştı. Emniyet'teki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen dönerci, '5816 sayılı kanuna muhalefet' suçundan tutuklandı

Erzurum'da faaliyet gösteren dönerci dükkanın sahibi olan Mustafa Atmaca, sosyal medya platformu Tiktok’ta açtığı 650 bin takipçisi bulunan sayfasında, canlı yayında bir takipçisiyle tartıştı.

Mustafa Atmaca, tartışma sırasında "Sen gideceksin bizim toprağımız burası. Arabistan'a da savaşmaya gideriz. Yemen de, Kudüs de bizim toprağımız. Siz İsrail'e gideceksiniz. Osmanlı kaybetmedi. Laik denen köpekler kaybetti o toprakları. Laikliği getiren köpekler, onlar kaybetti." ifadesini kullandı.

Atmaca’ya sözleri nedeniyle takipçileri büyük tepki gösterdi.

Bunun üzerine Mustafa Atmaca, Atatürk'e hakaret ettiği suçlamasıyla Erzurum Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Gözaltına alınan Mustafa Atmaca ifadesinin ardından tutuklandı.


Emniyetten yazılı açıklama

Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğümüzce M.A isimli şahsın sosyal medya platformu üzerinden yapmış olduğu söylemlerle ilgili olarak 11 Kasım 2023 günü Cumhuriyet Savcısından alınan talimat doğrultusunda M.A isimli şahıs 5816 (Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar) sayılı Kanuna Muhalefet suçundan gözaltına alınmış olup adli tahkikat devam etmektedir.”

Atatürk'e hakaret eden Kuveytli hakkında suç duyurusu

İmamoğlu'na 'Tuzla Belediye Başkanı'na hakaretten hapis talebi

Fenomenlerle birlikte TikTok’ta para aklayan çeteye operasyon!

Polat çiftini ele veren telefon: Müsait olduğumuzda geleceğiz Savcı Bey!

Dilan-Engin Polat'tan sonra şimdi de Şulemsi

İşte çok konuşulacak Engin Polat'ın ifadesi!

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.11 Kasım 2023 17:45

    ATATÜRK VE ARKADAŞLARI KARADENİZE MARMARAYA EGEYE AKDENİZE 7200 KM KIYISI OLAN TOPRAKLARI MÜSLÜMANLARI ESARETTEN İŞGALDEN KURTARMIŞTI HADİ SİZ DE GİDİN AKDENİZE 45 KM KIYISI OLAN GAZZE'Yİ SEN VE LÂİK OLMAYAN ARKADAŞLARINLA ISRAİL ZULMÜNDEN MAZLUMLARI KURTARIN (LÂ İK RAHE FİD DİNİ) MEALEN;" DİNDE ZORLAMA YOKTUR" KURAN BAKARA SURESİ AYETİDİR LAİKLİK KURAN'DA VAR LÂİK OLMAYAN SİZDE NEDEN YOK?

  • E.g.11 Kasım 2023 16:41

    GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE ARKADAŞLARI İNGİLİZ FRANSIZ VE MÜTTEFİKLERİNİN ELİNE ESİR HAYATI YAŞAYAN PADİŞAHI/HALİFE Yİ DE 4 YIL İŞGAL ALTINDA KALAN İSTANBUL'U DA İŞGAL ALTINDA KALAN TÜM ANADOLU RUMELİ ŞEHİRLERİNİ DE İŞGALCİLERİN SAVAŞ GEMİLERİNDEN TANKLARINDAN UÇAKLARINDAN ÇİZMELERİNDEN KURTARDI TÜM DÜNYADA MÜSLÜMANLARIN İTİBARINI KURTARDI BUNDAN SONRA LÂİKLER BU DÖNERCİDE DÖNER YEMESİN LÂİK OLMAYANLAR YESİN

  • Türk11 Kasım 2023 14:58

    Pislik dinci cehennem son durağın olur sen ve senin gibi zürriyetsiz insanlık vatan millet düşmanlarının