BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErmenistan Başbakanı Paşinyan karantinada!----

Ermenistan Başbakanı Paşinyan karantinada!

Ermenistan Başbakanı Paşinyan karantinada!
06 Ocak 2021 - 15:25 www.finansgundem.com

Ermenistan Başbakanlık Sözcülüğü'nden yapılan açıklamaya göre Paşinyan'ın kendini karantinaya aldı. Karantinanın nedeni ise bildirilmedi.

Ermenistan'ın Azerbaycan karşısında aldığı Dağlık Karabağ yenilgisinden sonra eleştiri oklarının hedefi olan ve istifası istenen Başbakan Nikol Paşinyan'ın, ülkede bugün kutlanan Noel bayramı ayinine katılmaması akıllara ülkedeki siyasi kaosla ilgili soruları getirdi.

Başbakan'ın yokluğu soru işareti yaratırken konuyla ilgili açıklama Paşinyan'ın sözcüsünden geldi. Ermenistan Başbakanlık Sözcüsü Mane Gevorgyan, Paşinyan'la ilgili açıklamasında Başbakan'ın güncel korona virüs koşulları nedeniyle kendisini karantinaya aldığını bildirdi. Hürriyet'in haberine göre yaz aylarında korona virüse yakalandığı açıklanan Paşinyan'ın virüse tekrar yakalanıp yakalanmadığı konusunda ise resmi bir açıklama yapılmadı.

Ermenistan Başbakanı'nın istifasını isteyen muhaliflerin, bugün yapılacak törende Paşinyan'ı kiliseye sokmamayı planladığı haberi ise birkaç gündür ülkede konuşuluyordu.

Merkel, kendisini şikayet eden bakanın yetkilerini aldı

Korona virüs için yeni tedavi umudu

Haliç'te haç çıkarma töreni! Suya iki kişi atladı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)