BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'ı evine davet eden genç kız FETÖ'cünün torunu çıktı----

Erdoğan'ı evine davet eden genç kız FETÖ'cünün torunu çıktı

Erdoğan'ı evine davet eden genç kız FETÖ'cünün torunu çıktı
03 Eylül 2023 - 10:14 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı evine davet eden genç kızın dedesinin yakalanan FETÖ firarisi Mehmet Çetinkaya olduğu ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın evinde ziyaret ettiği Sertaç Soğancı’nın kayınpederinin firari Mehmet Çetinkaya olduğu ortaya çıktı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 31 Ağustos'ta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bakanlığın terör arananlar listesinde turuncu kategoride bulunan FETÖ firarisi Mehmet Çetinkaya'nın Muğla'da yakalandığını duyurdu.

Mehmet Çetinkaya'nın 1992-1994 yıllarında Özbekistan'da FETÖ okullarının genel müdürlüğünü yaptığı ve Mustafa Sarıipek'in Sözcü'deki haberine göre bu ülkenin sözde ilk FETÖ/PDY imamı olduğu, geçmişte örgütte sözde Muğla Köyceğiz ilçe imamı ve Muğla il imamı olarak faaliyet yürüttüğüyle ilgili bilgiler de paylaşıldı.

Firari Mehmet Çetinkaya'nın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın evinde ziyaret ettiği Sertaç Soğancı'nın kayınpederi olduğu ortaya çıktı. Erdoğan, geçen ocak ayında Muğla'da toplu açılış töreninin ardından kendisini davet eden 19 yaşındaki genç kızın evine konuk olmuştu. Erdoğan, baba Sertaç Soğancı ve diğer aile üyeleriyle sohbet etmiş ve fotoğraf çektirmişti.

FETÖ firarisi rektör: 6 yıl annemin evinde saklandım

 

7 yıldır aranan eski hakim FETÖ'den tutuklandı

 

Türkiye'ye girmeye çalışan 1'i FETÖ ve 1'i PKK üyesi 2 terörist yakalandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)