BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan 'yerel seçim' mesajı----

Erdoğan'dan 'yerel seçim' mesajı

Erdoğan'dan 'yerel seçim' mesajı
25 Ağustos 2023 - 03:17 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 22. yıl programında partililere seslendi. Erdoğan, '1 Mart seçimlerinde kazanan hep birlikte Türkiye olacak, Türkiye Yüzyılı olacak, gerçek belediyecilik olacaktır' ifadelerini kullandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 22. yıl programında partililere seslendi. Konuşmasında 31 Mart yerel seçimleri mesajı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yaşadığımız sıkıntıların geçici olduğunu, Türkiye'nin bu zorlukların üstesinden gelecek imkana ve kapasiteye sahip olduğunu insanlarımıza çok iyi anlatalım. Bunları yaparsak 31 Mart seçimlerinde kazanan hep birlikte Türkiye olacak, Türkiye Yüzyılı olacak, gerçek belediyecilik olacaktır" ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 22. yıl programında partililere seslendi. Konuşmasında AK Parti'nin kuruluşundan bugüne yaşadığı süreci anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu değerlendirmede bulundu:

4 Ağustos 2001 tarihinde doğan AK Partimiz hamdolsun bu sene 22. yaşını kutluyor. Partimizin 22. gurur yılında bu vesile ile bir kez daha kuruluşundan itibaren AK Parti kademelerinde görev almış, gönül vermiş, davasını savunmuş tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bu 22 yıllık süreçte teşkilatlarımızın her kademesinden kardeşlerimizden nicelerini toprağa verdik. Kimi eceliyle kimi de AK Parti'nin taşıdığı dava sancağını yüceltmek için koşuştururken bölücü terör örgütünün kalleş saldırılarıyla şehit düştü, kimi afetlerin kurbanı oldu. Makamları cennet olsun. Rabbim bizleri inşallah ebedi alemde sevgililer sevgilisi peygamberimizin o kutlu sancağı altında buluşmayı nasip etsin. En son Adıyaman milletvekilimiz Yakup Taş, eşi, torunları, kardeşi ve yeğenleriyle birlikte hayatını kaybetti. Daha geçen hafta Ankara Ayaş belediye başkanım Burhan Demirbaş'ı ebediyete uğurladık. Tüm yol arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Bugünlere milletimizin duası yanında ailesinden, işinden, mesaisinden gerektiğinde sağlığından fedakârlık yaparak samimiyetle çalışan, koşan dava erlerinin çabalarıyla geldiğimizi en iyi sizler biliyorsunuz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajlardan öne çıkan satır başları şöyle:

"BÜTÜN YOL ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Sevgili gençler milletin umudu olarak milletin sinesinden 14 Ağustos 2001 tarihinde doğan AK Partimiz hamdolsun bu sene 22. yaşını kutluyor. Partimizin 22. gurur yılında bu vesile ile bir kez daha kuruluşundan itibaren AK Parti kademelerinde görev almış, gönül vermiş, davasını savunmuş tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bu 22 yıllık süreçte teşkilatlarımızın her kademesinden kardeşlerimizden nicelerini toprağa verdik. Kimi eceliyle kimi de AK Parti'nin taşıdığı dava sancağını yüceltmek için koşuştururken bölücü terör örgütünün kalleş saldırılarıyla şehit düştü, kimi afetlerin kurbanı oldu. Makamları cennet olsun. Rabbim bizleri inşallah ebedi alemde sevgililer sevgilisi peygamberimizin o kutlu sancağı altında buluşmayı nasip etsin. En son Adıyaman milletvekilimiz Yakup Taş, eşi, torunları, kardeşi ve yeğenleriyle birlikte hayatını kaybetti. Daha geçen hafta Ankara Ayaş belediye başkanım Burhan Demirbaş'ı ebediyete uğurladık. Tüm yol arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Bugünlere milletimizin duası yanında ailesinden, işinden, mesaisinden gerektiğinde sağlığından fedakârlık yaparak samimiyetle çalışan, koşan dava erlerinin çabalarıyla geldiğimizi en iyi sizler biliyorsunuz.

"KAZANDIĞIMIZ 17 SEÇİM İÇİN MİLLETİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ"

Ülkemizi ayağına takılan zincirlerinden Allah'a hamdolsun biz kurtardık. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle milletin tercihi, sivil irade eliyle yönetim sistemimizi değiştirdik. 81 vilayetin tamamına 922 ilçemize, beldeler ve köylere kadar 780 bin kilometre karenin her karışını eser ve hizmetlerimizle nakış nakış işledik. Bizlere bu şerefi bahşeden Rabbimize hamd ediyoruz. 17 seçimin tamamında bizden destek ve duasını esirgemeyen aziz milletimize teşekkür ediyoruz. Partimizin başarılarına en az bizim kadar sevinen gönül coğrafyamızdaki tüm kardeşlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. AK Parti olarak Türk siyasetinin son 22 yılına yön verdik. Tarihi nitelikte sayısız reforma imza attık.

''İSTANBUL VE  ANKARA'DA ZAFERE KOŞMAYA HAZIR MIYIZ?''

Gençler vatandaşa tepeden bakanlardan asla olmayacağız. Birbirimizi sadece Allah için seveceğiz. Milletimizin bize olan güveninin sarsılmasına izin vermeyeceğiz. Yaşadığımız onca saldırıya rağmen halen dimdik ayakta isek bunu milletimizle kurduğumuz gönül bağına ve şu muhabbet iklimine borçluyuz. 2024'e giden süreçte bu hasletlerimize çok sıkı sahip çıkmamız gerekiyor. 7 ay sonra başta İstanbul ve Ankara olmak üzere yerel yönetim seçimlerinde zafere koşmaya var mıyız? Çok çalışacağız, çok gayret edeceğiz. Kapı kapı ana kademe, kadın kolları ve gençler dolaşacağız. İşte İstanbul'un, Ankara'nın hali ortada. İzmir'i konuşmama gerek yok. Mersin, Adana ortada. Buraları pırıl pırıl yeniden sahiplerine kazandırmak için çok çalışacağız.

''KADINLARA KULAK VERİN, TALEPLERİNİ DİNLEYİN''

Mayıs seçimlerinde milli irade nasıl oyunu bozduysa mahalli idareler seçimlerinde de millet inanıyorum ki geleceğine el koyacaktır. Milletimiz muhalefetin beceriksiz yönetimleri elinde yıllarını kaybeden şehirlerimizi gerçek belediyecilikle buluşturacaktır. Karamsarlık zehrini toplumumuzda yayılmasına asla fırsat vermeyin. Gençleri kendi dipsiz karanlıklarına çekmek isteyen müflis siyasetçilerin insafına lütfen terk etmeyin. Hanım kardeşlerimizin emeklerini unutamayız. Kadınlarımızın gündemi neyse Türkiye'nin hakiki gündemi odur. Kadınlara kulak vermeyi, taleplerini, dualarını almayı asla ihmal etmeyin.

"31 MART SEÇİMLERİNDE KAZANAN GERÇEK BELEDİYECİLİK OLACAKTIR"

Deprem bölgesindeki kardeşlerimize yalnız olmadıklarını hissettirmemiz son derece önemlidir. Halini hatırını sormayı lütfen bırakmayın. Dedik ki çadırda yaşayan depremzede kalmayacak. Artık çadır kalmadı ve bütün çadırlardaki depremzedelerimizi konteyner kentlere yerleştirdik. Artık insanlarımızın derdine ortak olmak her zaman olduğu gibi önceliğimizdir. Yaşadığımız sıkıntıların geçici olduğunu, Türkiye'nin bu zorlukların üstesinden gelecek imkana ve kapasiteye sahip olduğunu insanlarımıza çok iyi anlatalım. Bunları yaparsak 31 Mart seçimlerinde kazanan hep birlikte Türkiye olacak, Türkiye Yüzyılı olacak, gerçek belediyecilik olacaktır. Kucaklayıcı, mütevazı, saygılı ve her kalbe dokunan anlayışla siyasi faaliyetlerinizi devam ettirmenizi bekliyorum.

Erdoğan: Gücümüzü spekülatif raporlarla tartmaya kalkanlar hüsrana uğramıştır

 

Erdoğan: Savaşın sona ermesi, tüm dünyaya nefes aldıracaktır

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklililerle ilgili adım atacağız!