BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan şehidin ailesine ziyaret ----

Erdoğan'dan şehidin ailesine ziyaret

Erdoğan'dan şehidin ailesine ziyaret
28 Ocak 2024 - 19:39 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Sözleşmeli Er Evcin'in ailesini ziyaret etti. Erdoğan, şehidin ailesine taziyelerini ilettikten sonra şehitler için dua edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Erdoğan'ın, şehidin Gökmeydan Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı'ndaki evinde babası Nazif ve annesi Ferah Evcin'e başsağlığı dileğinde bulunduğu, şehit Evcin ve tüm şehitler için dua edildiği belirtildi.

Erdoğan'ın ziyaretinde AK Parti Eskişehir milletvekilleri Fatih Dönmez ve Ayşen Gürcan, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Cumhur İttifakı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan da hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaretin ardından evin önünde kendisini bekleyen vatandaşları selamlayarak sohbet etti, çocuklara hediyeler verdi.

Erdoğan'dan kilise cemaatine başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eskişehir adaylarını açıkladı

Şehitlerimize son görev

Erdoğan, İzmir'de tedavi gören çocukları ziyaret etti

Erdoğan: 35 bin sağlık personeli alacağız

Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın İzmir adaylarını açıkladı