BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan flaş koalisyon açıklaması----

Erdoğan'dan flaş koalisyon açıklaması

Erdoğan'dan flaş koalisyon açıklaması
21 Haziran 2015 - 16:15 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan TİM 22.Olağan Genel Kurulu ve ihracatın şampiyonları ödül törenine konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan TİM 22.Olağan Genel Kurulu ve ihracatın şampiyonları ödül törenine konuştu ve son dakika koalisyon açıklaması yaptı.

Türkiye'nin zaman kaybına tahammülü yok diyen Erdoğan; 'Koalisyon hükümeti en kısa zamanda kurulmalıdır. Kimsenin egolarına yer vermemesi gerekiyor. Siyasetçiler bu işi çözemezse millet bu işi çözer." dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları...

Türkiye'nin bir koalisyon hükümeti ile yönetilmesi kaçınılmaz. Temennimiz bir an önce hükümetin kurulması. Seçim sonrası ortaya çıkan bir tablo milletimizin takdiridir. Milletimiz bunu istiyorsa böyle olmalıdır.

28 Haziran'da TBMM Başkanı ve Divan'ın seçimi var. Cumhurbaşkanı'na hükümet kurulamaması halinde erken seçim yetkisi var. 45 günlük bir süre var. Türkiye'nin zaman kaybı tahammülü yok. Koalisyon hükümeti en kısa zamanda kurulmalıdır. Kimsenin egolarına yer vermemesi gerekiyor. Siyasetçiler bu işi çözemezse millet bu işi çözer.

Cumhurbaşkanı olarak bu süreçte ben, milletimin arzusu ve beklentisi doğrultusunda yeni hükümetin bir an önce kurulmasını teşvik edeceğim.

"TALİMATA İHTİYACIM YOK"

Erdoğan, 'Şunu da söyleyeyim. Birileri ikide bir çıkıp, 'Cumhurbaşkanı anayasadaki yerine çekilmelidir' gibi ifadeler kullanıyor. Ben anayasadaki yerimi gayet iyi biliyorum. Siyasette ömrümün 40 yılı anayasayla hareket ederek ve anayasanın verdiği yükümlülükleri bulunduğum her makamda kullanarak geçti. Şu anda da yine Cumhurbaşkanı olarak anayasanın bana verdiği görev neyse, yetki neyse, bu yetkiyi gayet iyi kullanmasını bilirim. Bunun için de birilerinin talimatına ihtiyacım yok" dedi. dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)