BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan çarpıcı açıklamalar----

Erdoğan'dan çarpıcı açıklamalar

Erdoğan'dan çarpıcı açıklamalar
19 Kasım 2015 - 19:17 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasında satır başları şöyle:

DAİŞ, El Kaide, Boko Haram gibi örgütler karşısında el ele vererek, net bir tutum ortaya koymalıyız. Bir proje ürünü olan bu örgütlerin önünü biz kesmezsek neler olduğunu hep birlikte görüyoruz. Dünyadaki 1.7 milyar Müslüman'ın izzetini bir avuç teröristin insafına terk edemeyiz, terk etmemeliyiz. Bölgemizde oluk oluk müslüman kanı dökülüyor. Bu gidişe bir dur demeliyiz. Mücadelemizde başarılı olmamız için rabbimize sığınmamız gerekiyor, birliğimizi koruduğumuz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yoktur. Şimdi mücadele zamanıdır. Teröre, zulme, adaletsizliğe karşı mücadele zamanıdır.

Her yıl yurtdışından 400 bin kişiye sağlık hizmeti verebilir duruma geldik. Suriye'den gelen 2 buçuk milyon kişiye de kendi vatandaşlarımızla aynı düzeryde sağlık hizmeti veriyoruz. Sadece kamplarda kalan mülteciler için harcadığımız para 8 buçuk milyar dolardır.

Sadece İstanbul'da kalan müstecilerin sayısı yaklaşık 500 bin. Peki bunlara kimler bakıyor? STK'lar ve belediyeler. Sosyolojik sorunlarla karşı karşıyayız.

Ben halkıma şöyle sesleniyorum "Gelenlerin hepsi muharcirdir, sizler de ensarsınız." Batı destek verse de vermese de biz buna sonuna kadar götürmeye devam edeceğiz. Vicdanımızı kaybettiğimizde bizi biz yapan bütün değerleri kaybederiz.

Önümüzdeki yıl ilk defa düzenlenecek olan Dünya İnsani Yardım Zirvesi'ne ev sahipliği yapacağız. Sosyal adaleti başardığımızda terörizm ve göç çözümünde önemli mesafeler alınır. Terörizm ve göç sorunu bataklıkta üreyen sinekler gibidir. Sefalet bataklığını yok ettiğinizde terörizmin insan kaynağını ortadan kaldırmış olursunuz.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)