BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'a süper güvenlikli bina!----

Erdoğan'a süper güvenlikli bina!

Erdoğan'a süper güvenlikli bina!
27 Ocak 2014 - 07:47 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan için planlanan yeni Başbakanlık Binası dinlemelere ve saldırılara karşı özel tasarlandı

Başbakan Erdoğan için Ankara Atatürk Orman Çiftliği içerisinde yapılan Başbakanlık binası dinleme yapılamaması için özel tasarlandı.

Hürriyet gazetesinin duyurduğu habere göre binada yüksek güvenlikli bir oda yapılıyor ve bu odada dinleme yapılma ihtimali bile sıfır. 2011 yılında Erdoğan'ın ofisinde prizden böcek çıkmasından dolayı bu defa odada priz kullanılmayacak.

ARAÇLARA MR ÇEKİLECEK

Ziyaretçi girişi, makam girişi ve personel girişi ayrı dizayn edilen binada Başbakanlık makamının bulunduğu kata çıkacak konukları getiren tüm araçların MR’ı çekilecek. Her türlü terörist saldırı ihtimaline karşı kurulacak olan Hükümet Harekat Merkezi tarafından araçların taraması yapılacak.

3 BİN KAMERA İLE TAKİP

Başbakanlık merkez binaya, güvenliği sağlayacak 3 bin kamera sistemi kurulacak. Kameralarla tüm hassas noktalar denetlenecek. Ayrıca Başbakanlık personeline yönelik ziyaret trafiği de kontrol altında tutulacak. Daire başkanlıkları ve alt kadro ziyaretçilerini makam odalarında değil, özel bir odada kabul edebilecek.
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vedat27 Ocak 2014 15:10

    oturmak nasip olmaz işallah.domates 4 tl patates 3 tl fasulye 10 tl bu hiç bakkala gitmiyor belli vatandaştan bu sefer oy yok bunu bilsin boşuna bağırmasın onu duyan yok vatandaş geçim derdinde geçim.

  • fırat 27 Ocak 2014 14:54

    işallah erdoğan a nasip olmaz orası böyle bangır bangır bağıran bir başbakan orayı hak etmiyor efendi ol biraz efendi.

  • ihlszede27 Ocak 2014 10:37

    İhlas Finans konusunda aldığı vicdana sığmayan tavrı dolayısıyla Erdoğan hiç bir zaman ifla olamaz çünkü arkasında milyonların ahı ve beduası var. Bina onu kurtarmaz.

  • Yakup27 Ocak 2014 10:30

    Erdoğan için diyorlar, ne Erdoğanı, orası başbakanlık binası, Erdoğan şurda 2 sene daha başbakan, belki 2 sene bile değil, temmuzda cumhurbaşkanlığı seçimi var, lütfen ilkeli haber yapılsın, aklı evvellerin kafası karıştırılmasın..

  • ACEL27 Ocak 2014 09:20

    kader ve şerrin Allah tan olduğunu söylüyorsunuz ama inanamıyorsunuz.

  • Akhan27 Ocak 2014 09:12

    Türkiye'nin Yasak Şehri hayırlı olsun...