BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'a 'el hareketi' iddiasına hapis istemi!----

Erdoğan'a 'el hareketi' iddiasına hapis istemi!

Erdoğan'a 'el hareketi' iddiasına hapis istemi!
20 Haziran 2014 - 15:38 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan'a, yaptığı "el hareketi" yaparak hakarette bulunduğu iddia edilen kadın hakkında 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, 16 Mart günü İzmir'de miting alanına gelirken, yaptığı "el hareketi" yaparak hakarette bulunduğu iddia edilen kadın hakkında 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Olayı soruşturan Cumhuriyet Savcısı Ayhan Yılmaz, hazırladığı iddianamede, zanlı Filiz Akıncı hakkında "Kamu görevlisine hakaret" suçundan 2 yıla kadar hapis cezası talep etti.

İzmir 20. Sulh Ceza Mahkemesi'nin iddianameyi kabul etmesiyle, Akıncı hakkında dava açıldı. Dava 9 Eylül 2014 günü görülmeye başlanacak.

Olay

Başbakan Erdoğan'ın 16 Mart tarihinde İzmir'de düzenlenen mitingdeki konuşmasında da bahsettiği olayda, Filiz Akıncı polisler tarafından "devlet büyüklerine hakaret" iddiasıyla gözaltına alınmıştı.

Akıncı, karakoldaki ifadesinde Başbakan'ın oto­bü­sü geçtiği sırada, çok polis olduğunu göstererek 'hay­re­t' manasını taşıyan bir davranışta bulunduğunu, kü­fürlü ya da ha­ka­ret­ içeren bir davranışının olmadığını savunmuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)