BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan sinyali vermişti: Türkiye operasyonu NATO'ya bildirdi----

Erdoğan sinyali vermişti: Türkiye operasyonu NATO'ya bildirdi

Erdoğan sinyali vermişti: Türkiye operasyonu NATO'ya bildirdi
19 Şubat 2020 - 20:26 www.finansgundem.com

Independent Türkçe'de yer alan habere göre İdlib için bölgeye binlerce asker gönderen Türkiye, İdlib'e gerçekleştirilecek operasyonu NATO'ya bildirdi ve önleme uçuşu talep etti

İdlib'e büyük bir askeri sevkiyat yapan Türkiye, Suriye ordusu güçlerinin Rusya desteğiyle kentte ilerlemesi ve Halep batısındaki neredeyse tüm yerleşim yerlerini ele geçirip İdlib'e daha da yaklaşması üzerine harekete geçti.

Independent Türkçe'den Cihat Arpacık'ın haberine göre, Türkiye, üyesi olduğu NATO'ya İdlib'e yönelik bir harekat gerçekleştireceğini bildirerek NATO'dan şehir üzerinde önleme uçuşu yapmasını talep etti.

Bugün Partisi'nin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdlib harekatının an meselesi olduğunu söylemişti.

Türkiye rejiminin Soçi sınırlarına yani Han Şeyhun gerisine kadar çekilmesini talep ediyor. Bu konuda rejim güçlerine ay sonuna kadar süre verdi.

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde bir araya gelen ABD, İngiltere ve Almanya yetkilileri, Esad rejimine Türkiye'nin İdlib'de bulunan gözlem noktalarına saldırmaya son verilmesi çağrısında bulundu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)