BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan reyting şirketlerini eleştirdi----

Erdoğan reyting şirketlerini eleştirdi

Erdoğan reyting şirketlerini eleştirdi
12 Eylül 2020 - 17:39 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kredi derecelendirme kuruluşlarına tepki gösterdi: Şu anda Türkiye ekonomide pik yapıyor, dibe değil tavana. Onlar da kalkmışlar bizim şimdi puanımızı tekrar düşürme yoluna gidiyorlar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ) Mezuniyet Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

'Vesayetten Demokrasiye Milli İrade Sempozyumu' nedeniyle törene Yassıada'dan katılan Erdoğan, sözlerine "Türk demokrasisinin dibe vurmasının da şaha kalkmasının da sebebi burasıdır. Milletimiz burayı yıllarca Yaslıada olarak adlandırmışlardır. Millet için, millet iradesinin tecellisi için mücadelede özellikle 60 sene boyunca Adnan Menderes ve arkadaşlarının akıbetiyle tehdit edilmiştir" diye başladı.

Erdoğan şöyle devam etti:

"12 Eylül'de bir sağdan bir soldan idam edilen gençlerin acısı yıllar boyu yüreğimizi dağlamıştır. İstikbal ve istiklal mücadelesini her alanda sürdürüyoruz, yasaklara son verdik, milli iradeyi yeniden hakim kıldık.

Bugün Batı'nın bize zaman zaman takıldıkları konular var. Aynı Batı 'Türkiye sessiz devrim gerçekleştirdi' diyordu. S&P açıklama yapıyor. Şu anda Türkiye ekonomide pik yapıyor. Dibe değil, tavana. Onlar kalkmışlar bizim şimdi puanımızı tekrar düşürme yoluna gidiyor. Ne yaparsanız yapın. Sizin bu puanlamalarınızın kıymeti harbiyesi yok. Gerçek neyse o, bizim gerçeklerimiz çok daha farklı."

Moody's'ten Türkiye ile ilgili takvim dışı değerlendirme

 

Erdoğan'dan Yunanistan'a Doğu Akdeniz tepkisi

Hollanda Türk iş adamı ve sporcular için seyahat yasağını kaldırıyor