BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan şok açıklama! 15 dakika daha kalsaydım...----

Erdoğan'dan şok açıklama! 15 dakika daha kalsaydım...

Erdoğan'dan şok açıklama! 15 dakika daha kalsaydım...
18 Temmuz 2016 - 21:10 www.finansgundem.com

Erdoğan, CNN International'a verdiği mülakatta darbe girişimini değerlendirdi ve Gülen'in iadesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan idam cezasına ilişkin bir son dakika gelişmesi yaşandı. Erdoğan Meclis'ten idam cezasının çıkması halinde imzalayacağını açıkladı. Erdoğan, "Marmaris'te 15 dakika daha kalsaydım öldürülecektim." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Parlamento'nun idam cezasının getirilmesine yönelik bir düzenlemeyi çıkarması halinde buna onay vereceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan CNN International'dan Becky Anderson'a verdiği mülakatta, "Parlamento idam cezasını çıkarırsa buna onay veririm" dedi.

Cumhurbaşkanı idam cezasının geri getirilme tartışmalarına ilişkin 'Sokaktaki insanlar bir talepte bulundular. İnsanlar bu teröristlerin öldürülmesi gerektiğini düşünüyor. Neden onları hapishanelerde yıllarca tutup besleyeyim diyor insanlar' ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bir kaç gün içinde Gülen'in iadesine ilişkin başvuru yapılacağını söyledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)