BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan: 'Kusura bakmasınlar'----

Erdoğan: 'Kusura bakmasınlar'

Erdoğan: 'Kusura bakmasınlar'
24 Mart 2013 - 13:11 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan,Türkiye-İsrail ilişkileriyle ilgili ''Uygulama gerçekleştiğinde normalleşme olur, yoksa kusura bakmasınlar'' dedi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-İsrail ilişkileriyle ilgili, ''Uygulama gerçekleştiğinde normalleşme olur. Uygulama gerçekleşmezse kusura bakmasınlar. Çok açık net konuşuyoruz'' dedi.
Erdoğan, ''Biz, milletimizin bize vermediği bir yetkiyi hiçbir yerde kullanmadık, kullanmayız. Bugüne kadar eğer bir şanlı duruşumuz varsa, eğer bir dik duruşumuz, eğer bir omurgalı duruşumuz varsa bunun sebebi milletimiz bize ne dediyse onu yaptık. Çünkü biz halka güvendik, Hakk'a güvendik. Bizim kimseye borcumuz yok'' dedi.
Erdoğan, muhalefet partilerinin çözüm sürecindeki iddialarıyla ilgili, ''Siz bu iddialarınızı ispat edemediğiniz müddetçe namertsiniz. Bizim oraya verilmiş bir sözümüz yok. Bizim millete verilmiş bir sözümüz var'' diye konuştu.
Erdoğan, ''İşimiz çok. El ele vereceğiz. Daha güzel şeyler yapacağız. İnşallah ülkemizde barışı egemen kılacağız. Terör belasına inşallah son vermek üzereyiz. Onun gayreti içinde çalışıyoruz. Siyasetiyle, güvenlik güçleriyle el ele bu mücadeleyi sürdürüyoruz''dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)