BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan için yeni seçim sloganı----

Erdoğan için yeni seçim sloganı

Erdoğan için yeni seçim sloganı
28 Ocak 2014 - 09:55 www.finansgundem.com

AK Parti'de yerel seçimler için start 15 Şubat'ta veriliyor. İktidar partisi, Başbakan Erdoğan için şimdiden ilginç bir slogan buldu

İktidar partisinin 30 Mart yerel seçimlerine yönelik çalışmaları AKP Genel Merkezi'nde İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş'ın başkanlığındaki Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından planlanıyor.

Her ilde bulunan Seçim koordinasyon merkezi, belediye başkan adaylarının günlük programlarını (ziyaret, toplantı, basın toplantısı, yerel basın v.b) belirleyecek. Adayla birlikte gençlik ve kadın kollarından da birer kişinin olduğu 10 kişilik bir ekibin katılacağı programlar, sabah namazıyla başlayıp gece yarısına kadar sürecek. Adayların günlük programlarına riayet edip etmedikleri, genel merkezdeki Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından da kontrol edilecek. İllerden Ankara'ya iletilecek günlük raporların yanı sıra ani telefonlarla da adayların belirlenen programlara uyup uymadıkları test edilecek.

YENİ SEÇMEN

Yerel seçimleri "kader seçimi" gibi gören AK Parti, kapı kapı dolaşacak 2 milyon seçim görevlisini hem eğitti hem de nasıl davranmaları gerektiği konusunda kitapçık dağıttı. 2 milyon görevli, seçmen listelerini önlerine alıp adreslere ziyaretlerde bulunacaklar.

KAMPANYAYI EROL OLÇAK YAPIYOR

Ak Parti'nin seçim kampanyası yine reklamcı Erol Olçak tarafından yürütülecek. Partinin kampanyada kullanacağı seçim müzikleri de farklı farklı olacak. Her bölgeye özgü seçim şarkısı belirlenecek. Örneğin Güneydoğuda Kürtçe seçim şarkısı olacak.

YENİ SIFAT

Bugüne kadar "dünya lideri" olarak takdim edilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bu sıfatı, 17 Aralık operasyonunun da etkisiyle dönüşüme uğradı. Seçim kampanyası boyunca Erdoğan, "Yeni Türkiye'nin İstiklal Mücadelesi Lideri" olarak anılacak. Erdoğan, rüşvet ve yolsuzluk operasyonundan sonra yeni Türkiye'nin istiklal mücadelesinin başladığını duyurmuş ve "Yeni süreç, yeni Türkiye'nin istiklal mücadelesidir. Devlet içinde paralel yapıya kesinlikle izin vermeyeceğiz" demişti.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Boşuna Zahmet30 Ocak 2014 21:42

    Sn.Kılıçdaroğlu kampanyayı "Başçalan" diyerek çoktan başlattı bile:)

  • Hırsızlık28 Ocak 2014 10:47

    Hırsızlığı örtbas etmek için istiklal mücaledesi verildiğini de ilk defa görüyorum:)Bir de bu mücadelenin lideri varmış:)