BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan Gazze'ye gidecek----

Erdoğan Gazze'ye gidecek

Erdoğan Gazze'ye gidecek
22 Nisan 2013 - 19:19 www.finansgundem.com

Londra’da yayımlanan Arap Asharq Alawsat gazetesi'nden çarpıcı iddia

Asharq Alawsat gazetesi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtemelen Gazze ziyaretini ertelemeyeceğini savunurken Erdoğan’ın Gazze’den önce Ramallah’a gidebileceğini yazdı.
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin dün yaptığı basın toplantısında, Başbakan Erdoğan'ın Filistin ziyaretini ertelemesi gerektiğine yönelik yaptığı açıklamanın ardından bu ziyaretin ertelenmeyeceği savunuluyor.
Londra’da yayımlanan Arap Asharq Alawsat gazetesi, Erdoğan’ın Gazze ziyaretini ertelemesinin pek olası görünmediğini belirtirken Erdoğan’ın Gazze’den önce Ramallah’daki Filistin Yönetimini ziyaret edebileceğini de öne sürdü.
Arap Asharq Alawsat gazetesi, Türk yetkililere dayandırarak Erdoğan’ın, ABD Dışişleri Bakanı Kerry gibi Gazze ziyaretine karşı çıkan Filistin Yönetimi Başkanı Mahmut Abbas’ın kaygılarına duyarlı olduğunu ancak Gazze ziyaretinin Mavi Marmara baskınının yıldönümü olan 31 Mayıs’ya yakın bir tarihte gerçekleşmesinin önemli olduğuna inandığını yazdı.
Jerusalem Post tarafından yansıtılan haberde ise Erdoğan’ın Gazze’den önce Ramallah’ı ziyaret edeceğini ve ziyareti sırasında El Fetih ile Hamas arasındaki barış sürecini ilerletmeye yönelik çalışmalar sürdüreceğini savundu.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)