BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Doğu Guta açıklaması----

Erdoğan'dan Doğu Guta açıklaması

Erdoğan'dan Doğu Guta açıklaması
08 Nisan 2018 - 16:38 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Siirt İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Siirt İl Kongresi'nde konuştu. Doğu Guta'daki kimyasal saldırıya dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batı'ya seslenerek, "Doğu Guta'da yavruları bugün yine şehit ettiler. Suriye'deki rejimi hala savunanlar var. Acımasız bir şekilde, biz bu iki yüzlülüğe isyan ediyoruz. Ey Batı, Doğu Guta'da şehit edilen bu insanlara ne zaman dönüp bakacaksınız da biz size 'bunlar adil davranıyor' diyeceğiz" diye konuştu. 

Erdoğan ayrıca, "Teröristin ağzı ile konuşanlara, "cehenneme kadar yolunuz var" diyoruz" dedi.  

Erdoğan'ın açıklamaları: 

Siirt'in eniştesi olmanın gururunu hep yaşadım. Daima yüreğimde hissettim. Ne zaman birileri önümüze engel çıkarsa Siirt her zaman yanımızda oldu. Sizler AK Parti'nin büyük ve güçlü Türkiye mücadelesine destek verdiniz. İlk oylamada Siirt'te yüzde 85 ile bu kardeşinizi parlamentoya gönderdiniz. Biz Siirt'in Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne çok güçlü bir destek vermesini arzu ediyorduk. İl genelinde 'evet' oyları yüzde 48'de kaldı. O bizi üzdü. 

Önümüzde 2019 seçimleri var. Türkiye, 2019'da siyasi tarihinin en kritik seçimlerinden birine sahne olacak. Önce mart seçimleri, ardından milletvekili ve Cumhurbaşkanı seçimleri ile ülkemizi geleceğe taşıyacak kadroları belirleyecek. 2019 adeta bir milat olacak. Türkiye'nin 2019 sınavından da alnının akı ile çıkmaktan başka şansı yoktur. Türkiye 2023, 2053 ve 2071'e yürüyecektir. 

"2019 SEÇİMLERİNDE SİİRT'TEN BU ŞEHRİN TARİHİNE YARAŞIR BİR TABLO BEKLİYORUZ"

Biz 2019 seçimlerinde Siirt'ten bu şehrin tarihine, kültürüne yaraşır bir tablo bekliyoruz. Durdurak bilmeden çalışarak koşturacak ve milli iradenin hukuk yıldızı yapacağız. Ben bugün salondaki dava arkadaşlarıma Siirt'teki kardeşlerimden bir söz almak istiyorum. Ana kamdemeyi göreyim bakayım. 2019 için kapı kapı dolaşmaya var mıyız? 2019 için Siirt'in hanımları ile buluşmaya var mıyız? 

2 yılı bulmaz, zira YÖK'ten karar çıktı ve Siirt Üniversitesi'ne tıp fakültesini de kuruyoruz. Artık tıp konusunu Siirt'te halledeceğiz. Öyleyse daha çok çalışacağız. Birçok genç Siirt'te ne yapılıyor haberi yok. Bu üniversiteyi burada kimler kurdu? Sizler de bilmiyorsunuz. Üniversiteyi biz kurduk. 

Biz hizmet ve proje siyaseti güdüyoruz. Birkaç oy daha fazla alacağız diye milletimize zarar verecek politikalara hiçbir zaman tevessül etmedik. Partimizin değil, milletimizin geleceğini düşünerek, hesabi değil, hasbi bir şekilde çalıştık. Tarihten ibret alınsa tekerrür eder mi? 

AFRİN'DE SON DURUM: 4017 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Yeni Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti Siirt 6. Olağan İl Kongresi’nde konuştu. Erdoğan’ın konuşmasının satırbaşları şöyle:

2 yıla kalmaz Siirt Üniversitesi’ne tıp fakültesini kuruyoruz. Tıp konusunu Siirt’te halledeceğiz. İbret alınmayan tarih tekerrür eder. Fırat Kalanı harekâtını gördük değil mi? Arkasından Afrin harekâtını gördük değil mi? Afrin’le ilgili son durum, hamdolsun etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4017 oldu. Peki Kuzey Irak’ta ne oldu? Orada da etkisiz hale getirilenlerin sayısı 327 oldu. Bitmedi. Yurtiçinde ne oldu? 154.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)