BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan - Biden görüşmesi başladı!----

Erdoğan - Biden görüşmesi başladı!

Erdoğan - Biden görüşmesi başladı!
31 Ekim 2021 - 11:14 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Joe Biden'ın Roma'daki görüşmesi başladı. Suriye, S-400, F-35 ve F-16 konularının masaya yatırılmasının beklendiği görüşmenin ardından ortak basın toplantısı yapılmayacak.

G20 Liderler Zirvesi’nde ikinci ve son gün oturumları gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirve kapsamında liderlerle ikili görüşmeler yapacak.

Roma'da gerçekleşecek olan Erdoğan - Biden görüşmesi başladı.İki lider ilk yüz yüze görüşmesini Haziran ayındaki NATO zirvesinde gerçekleştirmişti.

İŞTE KRİTİK BAŞLIKLAR

CNN Muhabiri Büşra Arslantaş'a göre, Suriye başlığı görüşmenin ana maddelerinden birisi olacak. S-400, F-35 ve F-16 konularının da masadaki kritik başlıklar arasında olması bekleniyor.

Erdoğan - Biden görüşmesi büyükelçiler krizi sonrası iki liderin yapacağı ilk yüz yüze görüşme olacak. Biden'ın bu konuyu gündeme getireceği de gelen bilgiler arasında

Libya ve Afganistan'daki gelişmelerin de görüşmede konuşulması bekleniyor. Görüşmenin ardından ortak basın toplantısı yapılmayacak.

G20 ülkeleri asgari kurumlar vergisi oranında anlaştı

G20 zirvesinde yoğun diplomasi trafiği

G20 Zirvesi'nde aile fotoğrafı çekildi

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Şirine31 Ekim 2021 22:28

    Sirinlik yapmak hakaret mi:) lütfen benim ekran görüntümu de alın

  • ŞEMSETTİN KARLIDAĞ31 Ekim 2021 12:05

    Asıl abd bizim başdüşmanımızdır.cumhuriyet kurulduğundan hatta ondan önce de ülkemizdeki tüm pislikleri, tüm askeri darbeleri tüm ekonomik kirizleri tüm şehitlerimizi yapan bunlardır.eğer ekonomik ve askeri yönden güçlü olmaz isek bunlara baş koyamayız.öyle muhalefetin insanlara sadaka verir gibi üç kuruş vereceğim sizlere ülkeye demokrasi getireceğim şunu yapacağım bunu yapacağım savsataları ucuz şeyler.bunlar geçici oluşumlar olup abd nin amacı bizleri orta asya ya sürmektir.ya vatanımızı terk edeceğiz ya da karşı koyacağız.

  • Keklik31 Ekim 2021 22:24

    Dünya 5den boyyuk, trump ile Putin'in elini op, dondurmani yala birlikte.ebeveynin senin onlar

  • Dünya 5 den büyük 31 Ekim 2021 20:47

    Keklik, Cumhurbaskanimiza "Şirinlikler yapıyor " diyerek hakaret etmen kendince aşağılaman başını ağrıtacak hem de çok ... Git o güzellemelerini ebeveynine şöyle de görelim... Ekran görüntünü maalesef aldım ..

  • Keklik31 Ekim 2021 13:18

    Sen reise dış mihrakların kuklası mi diyorsun? Trumpa dostum demesini, biden ile görüşürüm diye sirinlikler yapmasını mı delil gosteriyorsun bir de? Bükemediğin eli öpmek Türk geleneğidir

  • ismail31 Ekim 2021 13:15

    Koreye gittik başımıza dert aldık..