BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemG20 Zirvesi'nde aile fotoğrafı çekildi----

G20 Zirvesi'nde aile fotoğrafı çekildi

G20 Zirvesi'nde aile fotoğrafı çekildi
30 Ekim 2021 - 18:28 www.finansgundem.com

Dünyanın önde gelen 20 büyük ekonomisinin liderleri ve uluslararası kuruluşların temsilcilerini bir araya getiren G20 Liderler Zirvesi, İtalya'nın başkenti Roma'da başladı.

Dünyanın en büyük 20 ekonomisinin katıldığı G20 Liderler Zirvesi başladı. G20 Dönem Başkanı İtalya'nın, Roma'daki Nuvola Kongre Merkezi'nde düzenlediği G20 Liderler Zirvesi'nin açılışı, ev sahibi İtalya Başbakanı Mario Draghi'nin konuklarını karşılamasıyla yapıldı.

Zirveye katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Başbakanı Mario Draghi tarafından karşılandı. Resmi karşılama töreni sonrasında aile fotoğrafı çekimine geçildi. Fotograf çekimi öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden ile tokalaştı. Biden ve Erdoğan arasındaki selamlaşma dikkat çekti. Cumhurbaşkanı, zirve kapsamında aralarında İtalya Başbakanı ve AB Komisyonu Başkanı'nın da bulunduğu bazı isimlerle art arda görüşmeler gerçekleştirdi.

Draghi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da aralarında bulunduğu konuklarını tek tek kapıda karşıladı.

G20 Dönem Başkanı İtalya'nın Başbakanı Mario Draghi, toplantı öncesi zirvenin gerçekleştirildiği Nuvola Kongre Merkezi'nde karşıladığı Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tokalaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Aile fotoğrafı çekildi

Resmi karşılama töreni sonrasında aile fotoğrafı çekimi gerçekleştirildi.

Erdoğan ve Biden...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, aile fotoğrafı çekimi öncesinde ABD Başkanı Joe Biden ile tokalaştı.

Kovid-19 salgını sonrası ilk kez yüz yüze gerçekleştirilen zirvede, liderler sağlık çalışanlarıyla da fotoğraf çektirdi, özverili çalışmalarından dolayı sağlık çalışanlarını alkışladı.

Fotoğraf çekiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın solunda Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, sağında ise Brunei Sultanı Hassanal Bolkiah yer aldı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zirveye katılan ABD Başkanı Biden, İngiltere Başbakanı Johnson ve Almanya Başbakanı Merkel'le sohbet ettiği anların fotoğraflarını paylaştı.

Liderler, daha sonra "Küresel ekonomi ve küresel sağlık" temalı birinci çalışma oturumuna geçti.

Zirvede, salgın döneminde ekonomik toparlanma, aşılama kampanyası ve salgın döneminde sağlığa ilişkin öne çıkan gelişmeler ele alınacak.

Yoğun ikili görüşme trafiği

Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirve kapsamında art arda bazı ikili görüşmeler yaptı.

Erdoğan, İtalya Başbakanı Mario Draghi, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ve Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile bir araya geldi.

İtalya Başbakanı küresel kriz için çözüm önerisinde bulundu

 

Putin'den ekonomi açıklaması

 

Fed beklenenden erken faiz artırabilir

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)