BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinErdoğan AK Partili vekilin nikah şahidi oldu----

Erdoğan AK Partili vekilin nikah şahidi oldu

Erdoğan AK Partili vekilin nikah şahidi oldu
30 Mart 2018 - 00:30 www.finansgundem.com

AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli ile Uğur Yalçın evlendi. Benli'nin nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli ile Uğur Yalçın'ın nikah törenine katıldı.

Benli ile Yalçın'ın bir otelde gerçekleşen nikah töreninde, çiftin nikahını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna kıydı.

Törene eşi Emine Erdoğan ile katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, çiftin nikah şahitliğini yaptı. Nikah töreninde TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da yer aldı.

BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ SIRASINDA TANIŞTILAR

AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli ile Tütün Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu (TAPDK) bürokratlarından Uğur Yalçın, Meclis'teki bütçe görüşmeleri sırasında tanışmıştı. Benli ve Yalçın, 19 Şubat'ta nişan yüzüklerini takarak evliliğe ilk adımı atmıştı. Benli, nikah davetiyesinde konuklardan çiçek göndermemelerini, Mehmetçik Vakfı'na bağış yapmalarını istemişti. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)