BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan: Adnan Oktar ahlaksız bir adamdı----

Erdoğan: Adnan Oktar ahlaksız bir adamdı

Erdoğan: Adnan Oktar ahlaksız bir adamdı
30 Temmuz 2018 - 16:17 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamuoyunda 'Adnan Hoca' olarak bilinen Adnan Oktar ve grubuna yönelik düzenlenen operasyonla ilgili olarak ilk kez açıklama yaptı

Güney Afrika ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ ile Oktar'ın grubu arasında benzerlikler olduğunu söyledi. 

"İstanbul Üsküdar Burhaniye'de oturduğum dönemde komşum ama şahsen tanımam" diyen Erdoğan, "Ahlaksız bir adamdı. Edebi yerinde değil. Çok ahlaksız bir tipti. Ahlaki yönden zaafları olan bir tip" ifadesini kullandı.

Erdoğan, şöyle devam etti:

"Sizin ona teslim ettiğiniz çocukları, gençleri alıyor, onları kendi istedikleri gibi yetiştirip ondan sonra da sistemin içine sokup buraları ele geçirme operasyonları yapıyorlar."

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kerim Altuğ31 Temmuz 2018 02:48

    Her Allah diyeni , her sakallıyı , hacı hocayım diyeni müslüman sanma , adam sessli olarak Allah der , içinden yallah der.Büyük islam alimlerinden biri şöyle der.Asl olan insanın cemali , yüzü değildir , dünyadaki amelleridir der.Adnan Oktarın cemali bir problem yok ama amelleri yallah yallah dansöz oynatıyor.

  • Ad soyad30 Temmuz 2018 17:37

    Edeb ahlak vs yüzünden tutuklanma olmaz.en azından hukuk devletinde olmaz. Ama şahıslar üzerine tüm ülkenin ve varlıklarının tapulandigi tek adam rejimlerinde bu olabilir.