BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEPDK'dan avans erteleme kararı ----

EPDK'dan avans erteleme kararı

EPDK'dan avans erteleme kararı
05 Mayıs 2023 - 10:38 www.finansgundem.com

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), olağanüstü hal kararı alınan veya afet bölgesi ilan edilen şehirlerde elektrik üretimi ve dağıtımı ile tedarik şirketlerinin avans ödemelerine ilişkin erteleme kararı aldı.


Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) avans ödemelerine ilişkin kurul kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, olağanüstü hal kararı alınan veya afet bölgesi ilan edilen şehirlerde 8 Mayıs'tan 30 Haziran'a kadar, lisans sahibi tüzel kişiler ve tedarik şirketlerinin avans ödeme bildirimlerinde yer alan bedellerin, ilgili fatura dönemine ilişkin son ödeme tarihine kadar ertelenmesine karar verildi.

Söz konusu şehirlerde kurulu, şirket merkezi bu illerde olan ve işletmede elektrik üretim tesisi bulunan elektrik üretim ve dağıtım lisansı sahipleri, görevli tedarik şirketleri, organize sanayi bölgelerinin doğrudan veya dolaylı ortağı olduğu tedarik şirketleri ve şirket merkezi yukarıda belirtilen şehirlerde bulunan tedarik şirketlerinin avans ödemelerinin ertelendiği süre boyunca, piyasa işletmecisi ve piyasa katılımcısına temerrüt faizi uygulanmaması kararlaştırıldı.

Kapasite raporu sayısı azaldı

 

EPDK'dan bedelsiz doğalgaz faturası açıklaması

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)