BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinEntübe edilen Burak Sergen taburcu oldu!----

Entübe edilen Burak Sergen taburcu oldu!

Entübe edilen Burak Sergen taburcu oldu!
24 Mayıs 2021 - 16:41 www.finansgundem.com

Korona virüse yakalanan oyuncu Burak Sergen bugün taburcu oldu. Zor günleri geri de bıraktığı söyleyen ünlü oyuncu, oğlu ve sevgilisinin desteğiyle iyileştiğini ifade ederek "12 günlük bir uyuma sürem vardı, hiç hatırlamıyorum" dedi.

Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Sadakatsiz’de rol alan Burak Sergen, bir ay önce evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Koronavirüse yakalandığı tespit edilen oyuncu uzun zamandır yoğun bakımda tedavi altındaydı. Burak Sergen'den güzel haber geldi. Ünlü oyuncu koronavirüsü atlattı.

Bugün taburcu olan Sergen hastane çıkışı "45 gün sonra ilk defa gün yüzüne çıkıyorum çok mutluyum. 12 günlük bir uyuma sürem vardı, hiç hatırlamıyorum 12 gün sonra kalktım. Yendiğime çok mutluyum bu hastalığı. Berbat bir şey ve çok ciddiye alınması gereken bir şey” açıklamasını yaptı.

Burak Sergen’in doktoru ise “Evde rehabilitasyon süremiz olacak. Tabi kontrol ve takiplerim devam edecek. Biz yine hastamızı evine sağlıklı bir şekilde uğurlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Sergen'in bu süreçte verdiği kilolar da gözlerden kaçmadı.

Oyuncu Burak Sergen yoğun bakımdan çıktı

 

Burak Sergen entübe edildi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)