BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkEnpara.com’da üst düzey atama----

Enpara.com’da üst düzey atama

Enpara.com’da üst düzey atama
20 Haziran 2018 - 10:25 www.finansgundem.com

QNB Finansbank’ta Enpara.com’dan sorumlu yeni Genel Müdür Yardımcılığına Cumhur Türkmen atandı.

Türkiye’nin ilk dijital bankası olmasının yanı sıra girişimleriyle sektöre yön veren Enpara.com’un yeni Genel Müdür Yardımcısı Cumhur Türkmen oldu. 

Enpara.com’un kurucu yöneticilerinden olan ve 2015 yılından bu yana Enpara.com Dijital Bankacılık Direktörü olarak görevini sürdüren Cumhur Türkmen, görevine Enpara.com’dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak devam edecek. 

1976 İstanbul Doğumlu olan Cumhur Türkmen, Kabataş Erkek Lisesi’nin ardından, Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 1997’de kariyerine Sabancı Holding’de Yazılım Mühendisi olarak başlayan Türkmen, 2000 yılında QNB Finansbank ailesine katıldı. 2000 - 2010 yılları arasında QNB Finansbank’ın teknoloji şirketi olan IBTECH AŞ’de Yazılım Mühendisi ve Proje/Portföy Yöneticisi olarak görev aldı. 2010 yılında QNB Finansbank İş Geliştirme ve Strateji Ofisi Birim Yöneticisi, 2012 yılında CEO Ofisi Grup Yöneticisi, 2015 yılında da Enpara.com Dijital Bankacılık Direktörü olarak görevine devam etti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)