BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEnerji Bakanı Albayrak bankacılarla buluştu----

Enerji Bakanı Albayrak bankacılarla buluştu

Enerji Bakanı Albayrak bankacılarla buluştu
16 Nisan 2016 - 08:06 www.finansgundem.com

Enerji Bakanı Albayrak, Türkiye’de bankacılık sektörüne yön veren isimlerle bir araya gelerek enerjide dışa bağımlılığın azaltılmasını konuştu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Türkiye Bankalar Birliği yönetimindeki bankaların genel müdürleri ile  İstanbul’da bir araya geldi. Beylerbeyi Sarayı’nda enerji finansmanı konusunda gerçekleşen toplantıda konuşan Bakan Albayrak, “Enerji sektörü, geldiğimiz günden beri Türkiye’nin gündeminde. Türkiye’nin ekonomi ajandasını işgal eden sektörlerden biri.  Enerjinin finans sektörü ile ilgili dününü, bugününü ve yarınını, sektörün yaşadığı sorunları, fırsatları ve gelecek hedeflerini sizlerle konuşmak istedik. Biz bugün sizleri dinlemeye geldik” dedi.
Bankacıların da Türkiye’nin gelecekte altına imza atmayı planladığı dev projelerde yer alacaklarını net bir dille aktardıkları belirtildi.
Basına kapalı gerçekleşen toplantıda enerji sektörünün finansal durumu değerlendirildi, devam eden ve planlanan projeler kapsamında hayata geçirilebilecek finansman modelleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)