BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEndonezya'da havalimanlarında Kovid-19 tedbirleri yeniden başladı!----

Endonezya'da havalimanlarında Kovid-19 tedbirleri yeniden başladı!

Endonezya'da havalimanlarında Kovid-19 tedbirleri yeniden başladı!
12 Aralık 2023 - 15:04 www.finansgundem.com

Endonezya'da Kovid-19 vakalarındaki artış nedeniyle Sağlık Bakanlığı, uluslararası havalimanları ve limanlarda termal kameralarla sıcaklık ölçümlerini yeniden başlattı.


The Straits Times Gazetesi'nin haberine göre, Sağlık Bakanlığı, 8 Aralık'ta Singapur, Malezya, Filipinler'de ve Endonezya'da Kovid-19 vakalarının artışa geçtiği uyarısında bulunarak salgının yayılmasının önüne geçilmesi için bazı tedbirler alındığını bildirdi.

Bu kapsamda Bakanlık, Cakarta ve Soekarno-Hatta Uluslararası Havalimanı başta olmak üzere bazı havalimanları ve limanlarda yolculara yönelik termal kameralarla sıcaklık ölçümleri yapılacağını duyurdu.

Yetkililer, termal kameraların konuşlandırıldığı kontrol noktalarda herhangi bir salgın hastalık görülen kişilere ileri seviye tetkiklerin ve Kovid-19 tedbirlerinin uygulanacağını ifade ediyor.

Bakanlık, ayrıca Kovid-19 tedbirleri kapsamında halka ikinci doz aşıların yaptırılması, maske takılması, ellerin yıkanması ve hasta olunması halinde evde kalınması uyarısında bulundu.

Biden onayladı: Kovid-19 araştırılacak

 

Yeni Kovid türü hızla yayılıyor: Belirtilerine dikkat!

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.13 Aralık 2023 03:07

    AYLARCA YILLARCA AŞININ BULUNMASI BEKLENİLMEKTEN İSE ATEŞLİ HASTALIKLARDAN NASIL KORUNULACAĞI HEM KUR'AN'DAN HEM DE RİVAYET HADİSTEN DE ÖĞRENİLEBİLİR HALKA DA NASIL UYGULANACAĞI ÖĞRETİLEBİLİR KOVİD 19 DAN ÖLÜMLERE YAN ETKİ OLARAK VÜCUT ISISINI YÜKSELTEN AŞILAR DA NEDEN OLUYOR OLABİLİR BENDE ZORUNLU OLARAK 2 AŞI OLDUM AMA KOVİD 19 OLURUM DİYE HİÇ ENDİŞE ETMEMİŞTİM/ETMİYORUM