BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEndişe etmiyorlar, tribe girmediler----

Endişe etmiyorlar, tribe girmediler

Endişe etmiyorlar, tribe girmediler
16 Mart 2020 - 10:25 www.finansgundem.com

Korona virüse yakalanan Tom Hanks ve Rita Wilson'un rap şarkıcısı oğulları Chet Haze, çiftin durumunun iyi olduğunu belirterek, “Endişe etmiyorlar, tribe girmediler” ifadesini kullandı

Avustralya’da korona virüs teşhisi konulan Tom Hanks ve eşi Rita Wilson, sağlık durumlarıyla ilgili hayranlarını bilgilendirmeye devam ediyor. Şu an karantinada olan çift sağlıklı olduklarını söyledi. “Yardımcılara teşekkürler. Kendimize ve birbirimize iyi bakalım” diyen Hanks, sosyal medya hesabından kangurulu bir fotoğraf paylaştı.

Hanks sağlık durumu hakkında fotoğrafın altına şunları yazdı: “Queensland Sağlık departmanı için çalışan doktorlara ve sağlık uzmanlarına, bize verdikleri kocaman destek ve daha da önemlisi şirketimizin ve toplumun sağlığını nasıl önleyebileceğimizi anlatan çok açık talimatlar verdikleri için büyük bir teşekkür göndermeliyim. Şahsen önümüzdeki 10 gün boyunca tecritteyim fakat ailemin ve kendimin sağlıklı ve iyi olduğunu sizlere bildirmek istedim. Sizi gelişmelerden haberdar edeceğiz.”

Tom Hanks ve Rita Wilson'ın, sahnede Chet Haze adını kullanan rap müzisyeni oğlu Chester Hanks de anne ve babasının sağlık durumu ile ilgili bir açıklama yaptı. “Doğru, anne ve babam korona virüse yakalandı” diyen Chet Haze, “Çılgınca. Şu an ikisi de Avustralya’da. Çünkü babam orada bir film çekiyordu. Yeni telefonda görüştük, ikisi de iyi. O kadar hasta bile değiller. Endişe etmiyorlar, tribe girmediler. Ama elbette gerekli sağlık önlemlerini alıyorlar” dedi.


Chester Hanks

Tom Hanks ve eşi Rita Wilson'da korona virüs

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)