BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEmniyetten Tosuncuk'un sağ kolu Kaya'nın iadesine ilişkin açıklama----

Emniyetten Tosuncuk'un sağ kolu Kaya'nın iadesine ilişkin açıklama

Emniyetten Tosuncuk'un sağ kolu Kaya'nın iadesine ilişkin açıklama
09 Nisan 2023 - 10:30 www.finansgundem.com

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün Tosuncuk'un sağ kolu Kaya'nın iadesine ilişkin yaptığı açıklamada, "Uruguay İnterpol birimi ile iletişime geçilerek söz konusu şahsın ülkemize iade amaçlı yakalanması sağlanmıştır" denildi.

Çiftlik Bank davasının bir numaralı sanığı 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın, Uruguay'daki işlerini takip ettiği belirtilen Osman Naim Kaya, Türkiye'ye iade edildi. Emniyet Genel Müdürlüğü İnterpol-Europol Daire Başkanlığı süreç ile ilgili açıklama yaptı.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada," İnterpol-Europol Daire Başkanlığımızca, kamuoyunda "Çiftlik Bank" olarak bilinen sistem ile ilgili "Suçtan Kaynaklanan Malvarlığı Değerini Aklama", "Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma", "Bilişim Sistemleri, Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık" ve "Tacir veya Şirket Yöneticileri ile Kooperatif Yöneticilerinin Dolandırıcılığı" suçlarından aranan  Osman Naim KAYA'nın yakalanması için hakkında kırmızı bülten yayımlanması sağlanmıştır. Konuyla ilgili Daire Başkanlığımız ve KOM Başkanlığımızca yürütülen çalışmalar neticesinde adı geçen şahsın Uruguay'da olduğu tespit edilmiştir. Bunun üzerine Uruguay İnterpol birimi ile iletişime geçilerek söz konusu şahsın ülkemize iade amaçlı yakalanması sağlanmıştır. Bahse konu şahsın 07.04.2023 günü Uruguay'dan teslim alınarak 08.04.2023 tarihinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerine teslim edilmiştir" ifadeleri yer aldı.

Tosuncuk'un sağ kolu Türkiye'ye getirildi

 

Yeni 'tosuncuk' vakasında inanılmaz detaylar: Temizlikçi kadını bile dolandırmışlar!

 

Tosuncuk'un kuzeni gözaltında

 

Tosuncuk’tan ilginç ‘Bank’ savunması ‘Para toplama değil ticari işlem’

 


 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)