BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinEmlak kralından kızına miras şoku----

Emlak kralından kızına miras şoku

Emlak kralından kızına miras şoku
03 Nisan 2016 - 12:36 www.finansgundem.com

Mehmet Ertuğrul Leblebicioğlu vasi tayin edilmesini isteyen doktor kızını, 100 milyonluk mirasından men etti. Gerçek, baba öldükten sonra ortaya çıktı!

İzmir'in gayrimenkul zenginlerinden Mehmet Ertuğrul Leblebicioğlu, kendisine vasi tayin edilmesini isteyen doktor kızı Ayşe Gülden Ünal'ı 100 milyon liralık mirasından men etti. Babasının ölümünün ardından vasiyetname şoku yaşayan Ünal, vasiyetnamenin iptali için dava açtı. İzmir'in tanınmış işadamlarından ve sayılı gayrimenkul zenginlerinden olan Mehmet Ertuğrul Leblebicioğlu'nun doktor olan büyük kızı Ayşe Gülden Ünal, 2013 yılında babasının alzheimer hastası olduğunu, akıl yürütme, yargılama, iletişim kurmakta güçlük çektiğini belirterek vasi atanması için Sulh Hukuk Mahkemesi'nde dava açtı.

KARDEŞLER TERS DÜŞTÜ

Leblebicioğlu'nun diğer kızı Şebnem Mızzı ise babasının akli dengesinin yerinde olduğunu öne sürdü. Ancak Ünal, kız kardeşinin babasına ait hesapları kontrol altında tuttuğunu iddia etti. Bilirkişi, Leblebicioğlu'nun akli dengesinin yerinde olmadığını belirtti. Bunun üzerine hakim, yaşlı adama vasi atanmasına karar verdi. Şebnem Mızzı, avukatları aracılığıyla karara itiraz etti.

Açılan yeni dava Yargıtay'a gönderilirken, 81 yaşındaki Mehmet Ertuğrul Leblebicioğlu geçen yıl Haziran ayında hayatını kaybetti. Leblebicioğlu'nun ölümünün ardından noterde hazırlanmış olan vasiyetnamesi ortaya çıktı. Yaşlı adamın kızı Ayşe Gülden Ünal'ı 100 milyon liralık mirasından mahrum bıraktığı ortaya çıktı. Ünal vasiyetnamenin iptali için dava açtı. (Ali Eyce – Takvim)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)