BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakEmlak Konut'tan dev ihale----

Emlak Konut'tan dev ihale

Emlak Konut'tan dev ihale
19 Ocak 2013 - 08:22 www.finansgundem.com

Emlak Konut GYO, İstanbul Avcılar ve Başakşehir'de bulunan iki arazisini ihaleye çıkarıyor

Emlak Konut GYO, İstanbul'un iki önemli lokasyonundaki arazilerini ihaleye çıkarmaya hazırlanıyor. Son dönemlerin popüler bölgeleri Başakşehir ve Avcılar'da, gelir paylaşımı modeliyle ihaleye sunulacak arsalara 4 bin konut inşa edilecek. İhaleler 30 Ocak ve 20 Şubat'ta Emlak Konut GYO Genel Müdürlüğü'nde yapılacak. Arsalarda geliştirilen projelerdeki KDV oranı ise yüzde 1 olacak. İhalesi 30 Ocak'ta yapılacak olan İstanbul Başakşehir'deki arsa, Olimpiyat Stadı'na yakınlığıyla dikkat çekiyor. Arsa ayrıca, Kayaşehir toplu konut alanı, 3 bin yataklı sağlık kenti, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi ve Tema Park'a yakın konumda. 227 bin 528 metrekare alana sahip olan arsa, 111 bin 693 metrekarelik inşaat imarıyla en büyük projeler arasında yer alacak.
YÜZDE 1 KDV
Yüzde 50'si ticaret alanı olarak da kullanılabilecek arsada uygulanan KDV oranın yüzde 1 olması, yüklenici firmaya bölgede söz sahibi olma fırsatını sunuyor. Emlak Konut'un ihaleye çıkaracağı ikinci arsa, Avcılar TEM çıkışı yolu üzerinde ve bağlantı yollarının kesiştiği noktada bulunuyor.
TEM Otoyolu'na cepheli ve Bahçeşehir Toplu Konut Alanı'nın karşısında bulunan Avcılar'daki arsa, 141 bin 200 metrekare emsale esas büyüklüğü ve 96 bin 800 metrekare imar alanıyla dikkat çekiyor. Arsa Ispartakule TEM gişelerine 5 dakika, havaalanına ise 20 dakika mesafede.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)