BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporEmenike büyücüye mi gitti?----

Emenike büyücüye mi gitti?

Emenike büyücüye mi gitti?
25 Mart 2015 - 10:31 www.finansgundem.com

Beşiktaş derbisinin olay adamı Emmanuel Emenike, üzerindeki kara bulutları dağıtmak için çareyi büyüde mi arıyor?

Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan olaylı maçın devre arasında stadı terk edip evine giden Nijeryalı yıldız daha sonra yönetimden de izin alarak soluğu İngiltere’de aldı. Habertürk'ün haberine göre, milli maç nedeniyle verilen arada kafaca rahatlamak isteyen golcü futbolcu Londra’da Old Kent Road semtindeki Presdential Suya Restaurant’a gitti. İddiaya göre bu mekanın en büyük özelliği ise Afrikalı futbolcuların büyü yaptırmak için burayı tercih etmesi. Kısacası Emenike de kötü günleri geride bırakmak için çareyi büyü yaptırmakta buldu.

ŞOK EDEN PROTESTO

Bu arada şanssızlık Emenike’yi Londra’da da bırakmadı... Büyü için gittiği lokantanın önünde Türk vatandaşlarla karşılaşan Nijeryalı yıldız büyük bir şok yaşadı. Çünkü Fenerbahçe taraftarı olduklarını söyleyen bu kişilerin, “Fenerbahçe forması sana yakışmıyor” diye tepki göstermeleri Emenike’nin moralini daha da bozdu.

50 BİN EURO PARA CEZASI

Emenike’nin Beşiktaş derbisinde yaptıklarının faturası da belli oldu... Yönetim daha önceden de vukuatları bulunan yıldız futbolcusuna katlamalı bir ceza verme kararı aldı. Buna göre de formasını çıkartıp tribünlere el kol hareketleri yaparak, sahayı terk etmeye kalkan Nijeryalı santrfora 50 bin Euro para cezası verileceği öğrenildi.

NİJERYA’DAN IRKÇILIK SUÇLAMASI

Emenike’ye ülkesi Nijerya’dan destek geldi. Nijerya Futbol Federasyonu Başkanı, F.Bahçe taraftarının tavrını ırkçı ve utanç verici olarak nitelendirdi. Başkan Amaju Pinnick imzasıyla yapılan açıklamada, “F.Bahçe taraftarının milli futbolcumuz Emenike’ye yaptığı ırkçı ve utanç verici saldırıyı kınıyoruz. F.Bahçe bu protestonun kimler tarafından ve ne maksatla yapıldığını araştırmalıdır” denildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)