BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEmeklinin hala umudu var----

Emeklinin hala umudu var

Emeklinin hala umudu var
20 Eylül 2013 - 18:57 www.finansgundem.com

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği banka promosyonu için hükümet ile bankaların görüşmesi bugün başladı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binasında gerçekleşen toplantışa Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, SGK Başkanı Yadigar Gökalp İlhan, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve Ziraat Bankası, Vakıfbank ile Halk Bankası Genel Müdürleri katıldı. Memur-Sen’den yapılan açıklamada, toplu sözleşme talepleri arasında yer alan ve 9 milyon 970 bin emekliyi yakından ilgilendiren banka promosyonu ile ilgili toplantının yapıldığı belirtildi.
SGK binasında gerçekleşen görüşmeye Bakan Çelik, Memur-Sen Genel Başkanı Gündoğdu, SGK Başkanı İlhan, Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Halk Bank Genel Müdürü Süleyman Aslan, Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan ve Emekli Memur-Sen Genel Başkanı Emin Şenver katıldı.
Gündoğdu, toplantıda emekliye promosyon verilmesi talepleriyle ilgili hazırladıkları çalışmayı anlattı. Gündoğdu, “Memur-Sen’in mücadelesi sonrası kamu görevlilerinin maaş aldıkları bankalardan promosyon hakkından yararlanmaya başladılar. Bu tamamen Memur-Sen’in bir kazanımıdır. Şimdi de emekliler için çalışıyoruz. Onlarında maaş aldıkları bankadan promosyon hakkı elde etmelerini istiyoruz. Bu konuda da olumlu bir sonuç elde ederek emeklilerimize promosyon müjdesi vermek istiyoruz.” diye konuştu.
Taraflar konuyla ilgili detaylı çalışmalarını tamamladıktan sonra önümüzdeki günlerde tekrar bir araya gelecek.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)