BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkEmeklilere çeyrek altın----

Emeklilere çeyrek altın

Emeklilere çeyrek altın
21 Kasım 2013 - 15:35 www.finansgundem.com

Garanti Bankası, emekli maaşını bankalarından alanlara çeyrek altın veriyor

Garanti Bankası Kasım ayında başlattığı yeni kampanyasıyla, maaşını Garanti’den almayı tercih eden ve bunu 12 ay boyunca sürdürme sözü veren tüm emeklilere, hoş geldin hediyesi olarak çeyrek altın veriyor. Maaşını Garanti’den almak isteyen emekliler; PTT’nin verdiği E-Devlet şifreleriyle www.turkiye.gov.tr adresinden ya da dilekçeyle SGK müdürlüklerine başvurarak banka değişikliğini kolayca gerçekleştirebiliyor. Dileyenler, Garanti Bankası şubelerinden de yardım alabiliyor.

 

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onur Genç, “Hepimizin ailesinde en az bir emekli var. Hedefimiz, emeklilerin bir numaralı özel bankası olmak. Bunu gerçekleştirebilmek için, emeklilerin finansal ihtiyaçlarının neler olduğunu, bir bankadan neler beklediğini anlamaya odaklandık ve detaylı araştırmalarımız sonucunda emeklilere yönelik bir dizi yenilik ve hizmeti hayata geçirdik. Örneğin, emekli maaşlarının yattığı vadesiz hesaplardan Hesap İşletim Ücreti almıyoruz. Emekliler maaşlarını, 3.000’i aşkın Garanti Paramatik’ten, emekliler için özel olarak hazırlanan ekrandan tek tuşla ve kuruşu kuruşuna kolayca çekebiliyor. Üstelik emekli maaşlarını çekerken nakit çekim limit aşım ücreti de ödemiyorlar. Destek, oto ve mortgage kredilerinde tüm emekli müşterilerimize faiz indirimi veriyoruz. Maaşlarını 3 ayda bir alan kamu emeklileri için kredi taksitlerini 3 ayda bir ödeyebilecekleri indirimli kredi imkanı sunuyoruz. Şimdi tüm bunların yanında kampanya kapsamında çeyrek altın hediye ediyoruz.” dedi.

 

Çeyrek altın kazanabilmek için, Garanti Bankası aracılığıyla ilk kez SGK emekli maaş ödemesi almış olmak ve kampanya katılım belgesini imzalamış olmak gerekiyor. Altın hediyesi, Garanti Bankası’na yatan ilk maaştan sonra müşterinin altın hesabına yükleniyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)