BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEmekli astsubaylar yürüdü----

Emekli astsubaylar yürüdü

Emekli astsubaylar yürüdü
19 Ekim 2013 - 17:43 www.finansgundem.com

Emekli astsubaylar, özlük haklarının iyileştirilmesi için Anıtkabir'e yürüdü

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) üyeleri ve aileleri yürüyüş öncesi, Ankara Arena Spor Salonu önünde toplandı. TEMAD Başkanı Ahmet Keser, burada yaptığı açıklamada, ordunun, ülkenin bütünlüğü için var olduğunu belirterek, "Ordu kendi içerisindeki bu bütünlüğü sağlayamazsa ülke bütünlüğünü sağlaması mümkün değil. Dolayısıyla biz, ordunun, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin öncelikle kendi içerisindeki bu bütünlüğünü sağlamasından yanayız" dedi.
Bu konuyla ilgili bugüne kadar ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade eden Keser, "Kendi taleplerimizi iletirken, temennilerimizi de iyi niyetimizi ortaya koyarak, bunu yapmaya çalıştık. Zaten burada dikkat ederseniz TEMAD bayrakları yok. Türk bayrağı var. Biz aynı bayrağın altındaki insanlarız. Hem millet olarak hem devlet olarak hem Türk Silahlı Kuvvetleri olarak... Zaten bu etkinliklerimizde de sloganımız şuydu: Tek devlet, tek millet, ilelebet" ifadesini kullandı.
"Gruptaki bazı kişilerin neden ağızlarına siyah bant yapıştırdığının" sorulması üzerine Keser, "Şu anda sessiziz. Sessiz olarak tepki gösteriyoruz. Ağzımızı açarsak bütün dünya bizi seyreder demek o" diye yanıt verdi. Emekli astsubaylar, daha sonra ellerinde Türk bayrakları ve bandonun çaldığı marşlar eşliğinde Anıtkabir'e yürüdü. Anıtkabir'de, Atatürk'ün mozolesine karanfiller atan ve Türk bayrağı bırakan gruptakiler daha sonra İstiklal Marşı okudu. Yürüyüşe 5 bin kişinin katıldığı belirtildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)