BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemElon Musk'tan yeni enflasyon tahmini----

Elon Musk'tan yeni enflasyon tahmini

Elon Musk'tan yeni enflasyon tahmini
29 Temmuz 2022 - 15:30 www.finansgundem.com

Tesla'nın patronu Elon Musk, “Enflasyonun bu yıl sonuna doğru gerileyeceğini ve emtia fiyatlarının aşağı yönlü bir trende ilerleyeceğini düşünüyoruz” dedi

Milyarder iş insanı Elon Musk, enflasyonun düşme eğiliminde olabileceğini ve Tesla üretiminde kullanılan emtianın fiyatının yukarı değil de aşağı doğru eğilim gösterdiğini belirtti.

Musk, bir Twitter kullanıcısının Tesla fiyatlarının artıp artmayacağı yönündeki soruya karşılık olarak "Kesin bir şey söylemek için çok erken" dedi.

Musk geçtiğimiz hafta şirketin finansal sonuçlarıyla ilgili yapılan bir toplantıda “Enflasyonun bu yıl sonuna doğru gerileyeceğini ve emtia fiyatlarının aşağı yönlü bir trende ilerleyeceğini düşünüyoruz” şeklinde konuşmuştu.

Musk yine de bu görünüme ihtiyatlı yaklaşılması gerektiği konusunda uyarırken enflasyonun negatife dönmesi durumunda daha önce fiyatlarını artıran Tesla’nın indirime gidebileceğini belirtmişti.

Elon Musk'ın zamparalığı yuva yıktı

 

Elon Musk'tan Twitter'a dava

 

Elon Musk'ın serveti, yakın çevresini savaşa soktu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)