BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemElon Musk'ın para teklif ettiği öğrenci: 5 bin dolar yetmez!----

Elon Musk'ın para teklif ettiği öğrenci: 5 bin dolar yetmez!

Elon Musk'ın para teklif ettiği öğrenci: 5 bin dolar yetmez!
31 Ocak 2022 - 17:58 www.finansgundem.com

Elon Musk, özel jetinin konumlarını sosyal medya hesabında paylaşan üniversite öğrencisine hesabı kapatması için 5 bin dolar teklif etti. Hesabın sahibi 19 yaşındaki genç ise hesabını kapatmak için 50 bin dolar istediğini açıkladı.

Florida Üniversitesi 1’inci sınıf öğrencisi 19 yaşındaki Jack Sweeny, özel uzay şirketi SpaceX ve Tesla'nın CEO'su Elon Musk’ın özel jetini izlemesini sağlayan bir algoritma geliştirdi. Sweeny’nin, özel jetin konum bilgilerini sosyal medya hesabından paylaşmasının ardından Musk, özel jetinin izlenmesinin “güvenlik endişesine” neden olduğunu söyledi.


Musk, sosyal medya hesabından, “Bir deli tarafından vurulma fikrinden hoşlanmıyorum” açıklamasında bulunarak gence sosyal medya hesabını kapatması için 5 bin dolar teklif etti. Sweeny ise “Uçağının takip edilmesinin Musk’ın ne iş yaptığını ortaya çıkaracağını biliyordum" ifadelerini kullanarak, Musk’ın 5 bin dolar teklifini reddettiğini ve hesabını kapatmak için 50 bin dolar istediğini açıkladı.

Sweeny ayrıca, teklifine cevap bekleyene kadar daha fazla izleme için algoritma oluşturmaya devam edebileceğini çünkü insanların bu duruma oldukça fazla ilgi gösterdiğini söyledi.

Elon Musk'ın başı 19 yaşındaki gençle dertte! Para teklif etti ama...

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)