BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiElon Musk, Twitter için yeni bir lider bulacak----

Elon Musk, Twitter için yeni bir lider bulacak

Elon Musk, Twitter için yeni bir lider bulacak
17 Kasım 2022 - 08:39 www.finansgundem.com

Elon Musk, Twitter'daki zamanını azaltmayı ve sonunda sosyal medya şirketini yönetecek yeni bir lider bulmayı beklediğini söyledi.


Elon Musk, Twitter'daki zamanını azaltmayı ve sonunda sosyal medya şirketini yönetecek yeni bir lider bulmayı beklediğini ve bu hafta organizasyonel yeniden yapılanmayı tamamlamayı umduğunu bildirdi.

Musk, Tesla Inc'deki 56 milyar dolarlık ödeme paketinin kolay ulaşılabilen performans hedeflerine dayandığı ve uyumlu bir yönetim kurulu tarafından onaylandığı yönündeki iddialara karşı bir Delaware mahkemesinde ifade verirken bu sözleri sarf etti.

Musk ifadesinde, "Şirketi yeniden organize etmek için satın alma sonrasında ihtiyaç duyulan bir ilk faaliyet patlaması var. Ama sonra Twitter'daki zamanımı azaltmayı bekliyorum." dedi.

Musk ayrıca bazı Tesla mühendislerinin Twitter'ın mühendislik ekiplerini değerlendirmede yardımcı olduğunu kabul etti, ancak bunun gönüllü olduğunu söyledi.

Milyarderin Twitter'ın sahibi olarak ilk iki haftasına hızlı değişim ve kaos damgasını vurdu. Musk, Twitter'ın önceki CEO'sunu ve diğer üst düzey yöneticileri hemen ve daha sonra bu ayın başlarında Twitter çalışanlarının yarısını işten çıkardı.

Musk, Twitter çalışanlarına bir e-posta gönderdi ve onlara "Yüksek yoğunlukta uzun saatler çalışmak için şirkette kalmak mı yoksa üç aylık bir kıdem tazminatı paketi almak mı?" istediklerine Perşembe gününe kadar karar vermeleri gerektiğini bildirdi.

Elon Musk ile tartışmıştı... Tek bir tweet'le kovuldu!

 

Musk’tan çalışanlarına ültimatom: Ya kabul edin ya da...

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)