BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkElitaş'tan Çetinkaya'ya büyük övgü!----

Elitaş'tan Çetinkaya'ya büyük övgü!

Elitaş'tan Çetinkaya'ya büyük övgü!
12 Nisan 2016 - 10:34 www.finansgundem.com

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş Merkez Bankası'nın yeni Başkanı olan Murat Çetinkaya hakkında görüşlerini paylaştı

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş Merkez Bankası'nın yeni Başkanı olan Murat Çetinkaya'yı piyasalar gibi kendisinin de olumlu karşıladığını belirtti.

Elitaş konuya dair şu açıklamayı yaptı, "Çetinkaya bankacılık sektöründe uzman bir arkadaşımız. Yetenekli bir değer. Hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Zaten kendisi Merkez Bankası Başkan yardımcılığı yapmış . Piyasaların olumlu karşıladığını görüyoruz bu da bizim için önemli"

Merkez Bankası Başkanı olarak alınacak her kararın ekonomiyi olumsuz veya olumsuz etkileyebileceğini kaydeden Elitaş "Bugüne kadar başkanlar hep hassas davranmışlardır. Çetinkaya'nın da bu tavrı sergileyeceğini düşünüyorum. Piyasaların olumlu karşıladığı gibi ben de çok olumlu karşılıyorum" ifadesini kullandı.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, dün Merkez Bankası'nın yeni başkanının Murat Çetinkaya olarak belirlendiğini açıklamıştı. Çetinkaya, 29 Haziran 2012 tarihinden itibaren Merkez Bankası Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)