BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinElektriksiz vatandaşlar benzin kuyruğuna girdi----

Elektriksiz vatandaşlar benzin kuyruğuna girdi

Elektriksiz vatandaşlar benzin kuyruğuna girdi
30 Aralık 2016 - 17:10 www.finansgundem.com

İstanbul'daki sanayi bölgelerinde çalışanlar jeneratör için ellerinde bidonlarla benzin kuyruğuna girdi

İstanbulluları dünden beri zor durumda bırakan elektrik kesintilerinin yarına kadar devam edeceği duyuruldu. BEDAŞ tarafından yapılan yeni duyuruya göre 31 Aralık'ta da elektrik kesintileri devam edecek. Küçükçekmece, Sarıyer, Esenyurt gibi pek çok ilçede kesintiler olacak.

Dün öğle saatlerinden bu yana birçok ilçede yaşanan elektrik kesintilerinin gerekçesi "hava şartları" gösterilmişti. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Türkiye'yi etkisi altına alan aşırı yağışlar ve fırtınanın iletim hatlarında geçici arızaya sebep olduğunu belirtmiş; BEDAŞ da hava şartları nedeniyle ulusal elektrik şebekesinden yeteri kadar elektrik alınamadığını açıklamıştı.

YURTTAŞ JENERATÖR İÇİN BENZİN KUYRUĞUNDA

İstanbul'daki çalışma hayatını da olumsuz etkileyen elektrik sıkıntısı, İkitelli'deki sanayi bölgesinde ilginç görünütlerin ortaya çıkmasına neden oldu. Çalışanlar, iş yerlerindeki jeneratörler için benzin kuyruğunda görüntülendi. Twitter'da bir yurttaş tarafından paylaşılan fotoğraf, defalarca paylaşıldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • eyyyy cehapeee30 Aralık 2016 21:45

    Cehape bu ülkeyi yönetemiyor buneyaaa darbeler benzin kuyruklari,elenktrik kesintileri,patlamalar ,şehitler, derhal secime gidilip cehapeyi devirmeliyiz