BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemElazığ merkezli FETÖ/PDY operasyonu: 20 tutuklama----

Elazığ merkezli FETÖ/PDY operasyonu: 20 tutuklama

Elazığ merkezli FETÖ/PDY operasyonu: 20 tutuklama
19 Kasım 2016 - 00:44 www.finansgundem.com

Elazığ'da sağlık çalışanları ve eczacılara yönelik FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınan 31 şüpheliden 20'si tutuklandı

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Elazığ, Adıyaman ve Diyarbakır'da bazı adreslere düzenlenen operasyonda gözaltına alınan, aralarında sağlık çalışanları ve eczacıların bulunduğu 31 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılıktaki ifadelerinin ardından mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 20'si tutuklandı, 11'i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aralarında doktor, eczacı ve hemşirelerin bulunduğu 31 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilmiş, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi koordinesinde Elazığ, Adıyaman ve Diyarbakır'da 9 Kasım'da düzenlenen operasyonda 31 kişi gözaltına alınmıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)