BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaEKK kararı dolara darbe indirecek----

EKK kararı dolara darbe indirecek

EKK kararı dolara darbe indirecek
07 Aralık 2016 - 06:59 www.finansgundem.com

Başbakan Binali Yıldırım, EKK kararlarının esnafın, reel sektörün sıkıntılarını gidereceğini söyledi

Başbakan Binali Yıldırım Moskova'ya giderken uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yıldırım, EKK'dan günü kurtarmaya yönelik değil reel ekonomiyi uzun soluklu ilgilendirecek kararlar alacaklarını ve bunu Perşembe günü duyuracaklarını söyledi.

Konuyu Milliyet'ten Serpil Çevikcan köşesine taşıdı. İşte Çevikcan'ın köşesinin bir kısmı:

TEDBİRLERİ AÇIKLAYACAĞIZ:
(Ekonomi Koordinasyon Kurulu dönüşte yeniden toplanacak mı?) Daha toplamayacağız. Perşembe günü ne tedbirler alıyorsak açıklayacağız. Dönüşte bir hazırlıkları görmemiz lazım. Günübirlik gelişmelere yönelik tedbirler değil. Ekonomimizin, reel sektörün, finans sektörünün, esnafların, sanatkarların, küçük işletmelerin içinde bulunduğu bu kur oynaklağından kaynaklanmış sıkıntılarını giderecek bir tedbirler paketidir. Bundan sonra piyasalarda herhalde bir rahatlama olacak.
MİLLET MESELEYE SAHİP ÇIKIYOR: (Cumhurbaşkanı’nın TL’ye dönülmesi çağrısı oldu, bir rahatlama yaşandı mı?) Millet meseleye sahip çıkıyor. Milletin hassasiyetinin oluşması önemli. Dikkat ederseniz Cumhurbaşkanımız ince, dikkatli mesaj verdi. Ya altına yatırın ya da TL’ye. Önce altını söylüyor, beklenmedik bir şey olursa, olmaz da. Cumhurbaşkanı dedi diye bir şey olmasın. Altın da yerlidir, TL’de. Global paramız.
Altın da yatırım aracı olarak kullanılıyor.
Altını alıp yatırım bankalarına hesap açılıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)