BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringEGS LEASİNG 460 BİN LİRAYA SATILDI----

EGS LEASİNG 460 BİN LİRAYA SATILDI

EGS LEASİNG 460 BİN LİRAYA SATILDI
29 Nisan 2009 - 15:32 www.finansgundem.com

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) EGS Finansal Kiralama Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’nü, kapalı zarf ve açık artırma yöntemiyle 29 Nisan 2009 Çarşamba günü (bugün) satışa çıkardı.

Muhammen bedeli 45 bin TL olan Ticari ve İktisadi Bütünlüğün ihalesi, saat 14.00’da, TMSF Binasında yer alan Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Kapalı zarfla verilen mali tekliflerin açılmasıyla başlayan ihaleye, açık artırma aşaması ile devam edildi. Mete Büyükşahin ile Lider Factoring Hizmetleri Anonim Şirketi, Ticari ve İktisadi Bütünlük için kapalı zarf teklifinde bulundu. Mete Büyükşahin, 301 bin TL, Lider Factoring ise 200 bin TL teklif verdi. Açık artırma, en yüksek teklif olan 301 bin TL üzerinden başladı. Toplam 15 kez pey sürülen ihale, Mete Büyükşahin tarafından verilen 460 bin TL teklifle son buldu. İhale sonucu, Fon Kurulu ve BDDK onayının ardından kesinlik kazanacak. Satışa konu Ticari ve İktisadi Bütünlük; EGS Finansal Kiralama A.Ş.’nin faaliyetini sürdürebilmesi için yararlı veya gerekli olan finansal kiralama işlemleri yapma yetkisinden oluşuyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)